који ЕП Царл умре

<Х1> Која епизода Царл умире у мртав у ходању?
<п> Царл Гримес, коју игра глумац Цхандлер Риггс, један је од главних ликова у телевизијској серији који ходају мртви. Његова смрт била је изванредан тренутак за обожаватеље серије и многи чудови који се то догодило.
<п> Царл Гримес био је један од најдражих и најважнијих ликова у серији, а пут раста и зрелости над сезонама. Његова смрт била је шок за навијаче, јер је сматран једним од стубова историје.
<п> Смрт Царл Гримес-а одвија се у епизоди под називом “Част”, која је девета епизода осма сезоне мртвих. У овој епизоди Царл открива да га је угризао зомби и да нема лека за његово стање. Одлучује да проведе своје последње тренутке са породицом и пријатељима, остављајући поруку наде и јединства.
<п> Смрт Царл Гримес-а имала је значајан утицај на парцелу серије, дубоко утицало на преостале ликове и њихове мотивације. Ваше одсуство се осећа преко следећих сезона, а ваша меморија остаје жива међу преживелима.
<п> Важно је напоменути да је смрт Царл Гримес у телевизији се разликује од стрипа хода мртвих, где је лик још увек жив и игра важну улогу у причи. Ове разлике између серије и стрипова су уобичајене и део су адаптације за телевизијски формат.
<п> Укратко, Царл Гримес умире у епизоди “Част” осмог сезоне ходања мртвих. Његова смрт имала је значајан утицај на плац серије и навијачи се и даље памти навијачки тренутак.