Који канал иде на одмору са бившим

<Х1> Који канал иде на одмор са Ек?

<п> Ако сте љубитељ стварности показује и волите да пратите драме и романе учесника, сигурно сте чули за програм “Одмор на ЕКС”. Али да ли знате који је канал приказан овај програм?

<П> “На одмору са бившим” је изложба бразилске стварности која је инспирисана британском верзијом програма. Приказује се у Бразилу од стране МТВ канала, који је познат по томе што је садржај имао за циљ младе и адолесценте.

<п> МТВ је станица за плаћање -ТВ која је присутна у неколико земаља широм света. У Бразилу је позната по томе што је постала музика, забаву и реалити емисије, попут “одмора са бившим”.

<п> Програм је постао успешна публика и освојила легију навијача. У њему је група појединачних и појединачних кућа донела у рајску кућу, где ће морати да живе и баве присуством њихових бивших дјевојка и бивших девојака. Са сваком епизодом, нови учесници улазе у кућу, што генерише још више сукоба и завоја.

<п> Поред Бразила, “Одмор на ек” се такође приказује у другим земљама, као што су Велика Британија, Сједињене Државе и Аустралија. Свака верзија програма има своје посебности и адаптације локалној култури, али је одржана суштина довођења бивших дечака и бивших дјевојка да живе заједно у кући.

<п> Ако нисте гледали програм, вреди се проверити. Припремите се за много забаве, борби, романа и преокрета. И запамтите, “одмор са бившим” емитује се на МТВ каналу, па пажљиво пазите на програмирање, тако да не пропустите ниједну епизоду!