Који наслов Коринћани немају

<Х1> Који титули Коринћани немају?

<п> Спортски клуб Коринћани Паулиста, познатији као Цоринтхианс, један је од највећих фудбалских клубова у Бразилу. Основан 1910. године, клуб накупља богату историју и велику количину наслова на разним такмичењима. Међутим, постоји наслов да Коринћани још нису победили: Копа Либертадорес де Америка.

<Х2> Потрага за либертадорес

<п> Либертадорес Цопа из Америке је главни клубски турнир у Јужној Америци. Од свог оснивања 1960. године, Коринћани су учествовали у неколико издања, али још није успео да подигне шољу. Клуб се приближио поводом, као и 1999. године, када је био тркач, и 2012. године, када је освојио наслов непоражен.

Међутим, недостатак наслова Либертадорес је предмет који ствара много дискусије међу коринтским навијачима. Многи верују да је освајање конкуренције питање времена и да се клуб приближава постизању овог историјског подвиза.

<Х3> Остали важни наслови

Чак и без Либертадореса, Коринћани имају опсежну листу важних наслова. Клуб је већ освојио седам бразилских првенстава, три светских купа, једног јужног америчког Рецопа, јужноамеричког купа, Интерцонтинентал Цуп и ФИФА клупског светских купа.

<п> Поред тога, Коринћани су такође познати по својим страственим навијачима и њиховој арени, Цоринтхианс Арени, које су угостили Игре Светских купа 2014.

<О ол>
<ЛИ> Бразилско првенство: 7 наслова
<ЛИ> Бразил Цуп: 3 наслова
<ЛИ> Јужноамеричка рецопа: 1 Наслов
<ЛИ> Јужноамерички куп: 1 Наслов
<ЛИ> Интерконтинентални куп: 1 Наслов
<ЛИ> ФИФА клуб Светско купа: 1 Наслов

<Х2> Будућност Коринћана у Либертадорес

<п> Коринћани се наставља у потрази за дуготрајним насловом Цопа Либертадорес де Америке. Сваке године клуб појачава и настоји да успостави конкурентне тимове за такмичење. Коринтска гужва с нестрпљењем очекује дан када можете да прославите освајање либертадора и завршите овај јаз у историји клуба.

<п> У међувремену, навијачи настављају да подржавају тим и верују да ће ускоро бити првак Либертадореса и да могу да спомију овај жељени наслов.

<П> Референце:
<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.цоринтхианс.цом.бр/ "> Званични веб локација Коринтхианс
<ЛИ> <ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ен.википедиа.орг/вики/спорт_цлуб_цоринтхианс_паулистиари "> Википедиа – Спортски клуб Коринтхианс Паулиста

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>