који правни лијек замењује Вастерел

<Х1> Који лек замењује Вастарел?

<п> Вастерел је лек који се користи за лечење кардиоваскуларних болести као што су ангина дојке и срчаног затајења. Међутим, у неким случајевима можда је потребно заменити вастерел са другим лековима. У овом чланку, разговарајмо о неким опцијама лека које могу заменити Вастарела.

<Х2> 1. ТримеТазидин
<П> ТримеТазидин је лек који слично делује на Вастарелу, помажући побољшању протока крви у срцу и смањујући симптоме ангине груди. То је опција која се обично користи као замена за Вастарел.

<Х2> 2 Ивабрадина
<п> Ивабрадине је још један лек који се може користити као замена за Вастерел. Делује смањењем откуцаја срца, што помаже у смањењу потражње за кисеоником кроз срце и ублажити симптоме грудног кошарки ангина.

<Х2> 3. Ранолазина
<п> Ранолазин је још једна опција медицине која може заменити вастерел. Делује побољшањем протока крви у срцу и смањујући бол у грудима изазваним ангином.

<Х3> Важно је напоменути да би замена вастерела са другом леком треба да се уради само под лекарском саветом. Сваки је случај јединствен и лекар је најприкладнија особа која је проценила најбољу опцију лечења за сваког пацијента.

<п> Поред тога, од суштинског је значаја да следите све медицинске смернице и не прекидају употребу Вастерела или започиње нови лек без првог консултације здравственог радника.

<О ол>
<ЛИ> Референце:
<ЛИ> 1. Бразилско друштво кардиологије. Нестабилна ангина смерница и стабљика без сузбивог. АРК Брас Цардиол. 2015; 105 (2 додатак 1): 1-105.
<ЛИ> 2. Бразилско друштво кардиологије. Смернице за хроничну и акутну срчану затајењу срца. АРК Брас Цардиол. 2018; 111 (3): 436-539.

<п> Надамо се да је овај чланак разјаснио ваше сумње у могуће замјене Вастарела. Увек запамтите да тражите лекарску помоћ пре него што направите било какве промене у третману.