Који се комбинују са тјестенином са белим сосом

<Х1> Шта одговара тестенини са белим сосом?

<п> Резанци са белим сосом је укусна и свестрана опција за брз и укусан оброк. Али да ли сте се икад питали које састојке савршено одговарају овом рецепту? На овом блогу ћемо истражити неке опције које вам прелочи могу да направе још посебније.

<Х2> Поврће и поврће

<п> Начин да се додате више укуса и хранљивих материја у тјестенину у бели сос је да укључи поврће и поврће. Неки примери који се врло добро комбинују су:

<ул>
<ЛИ> Грашак
<ЛИ> Броколи
<ЛИ> Царрот
<ЛИ> Зуццхини
<ЛИ> Аспаргос

<п> Можете их скувати одвојено и додати их на бели сос на крају или их направити пре и помешати их са резанцима спремно.

<Х2> Протеини

<п> да бисте поставили своју плочу потпунију и хранљивији, додавање протеина је одлична опција. Неке опције које добро комбинују бели сос су:

<ул>
<ли> замршена пилетина
<ли> Схрипп
<ЛИ> Шунка
<ЛИ> Турска дојка
<ЛИ> Туна

<п> Можете се роштиљ или скувати ове протеине одвојено и помешати их са тјестенином и белим сосом.

<Х2> Сир

<п> Бели сос је већ направљен са сиром, али додавање више сирева на плочу може то учинити још укусним. Неки сиреви који се врло добро комбинују су:

<ул>
<ли> пармезан
<ЛИ> Горгонзола
<ли> Муссарела
<ЛИ> Проволоне
<ли> ЦЛОАК ЦХЕЕЕР

<п> Можете да решите или нарежите ове сиреве и помешајте их са тјестенином и белим сосом.

<Х2> Биље и зачини

<п> Да бисте својој тјестили дали посебан додир белом сосу, не заборавите биље и зачине. Неки примери који се врло добро комбинују су:

<ул>
<ЛИ> Салсинха
<ЛИ> Цхивес
<ЛИ> Басил
<ЛИ> Оригано
<ли> Црна бибер

<п> Можете их додати у бели сос док их припрема или поспите преко спремне плоче.

<Х3> Закључак

<п> Макарони са белим сосом је укусна и свестрана опција и комбинује се врло добро са неколико састојака. Поврће, протеини, сиреви, биљци и зачини су само неколико опција које вам прелазе и ваш тањир још укус. Користите своју креативност и испробајте различите комбинације да бисте сазнали своје омиљене. Добар апетит!