Који сир крем

<Х1> Шта је крем сир?

<п> Крема сир је врста кремастих и меких сира, широко се користи у кувању, посебно у слатким и сланим рецептима. Има глатку конзистенцију и глатку и благо кисели укус.

<Х2> Порекло крем сира

<п> Крема сир потиче у Сједињеним Државама, ствара се око касног деветнаестог века. Развио га је млечни фармер под називом Виллиам Лавренце, који је тражио алтернативу традиционалном сиру.

<Х3> Кремане карактеристике сира

<п> крем сир је направљен од мешавине крављег млека, павлаке и млечне киселине. Ова комбинација резултира кремастом и једноставном – -То -Спрочитаном текстуром. Поред тога, има већи садржај масти у поређењу с другим сиревима.

<п> <стронг> Предности крем сира

<п> Крема сир је извор калцијума, протеина и витамина Б сложена. Такође је богат здравим мастима, што је важно за правилно функционисање тела.

<п> <спан> употреба крем сира

<п> Крема сир је веома свестран и може се користити на различите начине у кувању. Често се користи као основа за смеће, пите и колаче који се пуни, хлеб и колачиће прелив, као и заједнички састојак рецепта за сирама.

<О ол>
<ли> Цхеесецаке Рецепт са крем сиром
<ЛИ> Глосеви од сира са крем сиром
<ЛИ> Слана пита са крем сиром

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Приход од прихода
<Хх> Састојци
<х> Режим припреме


<тди>
<Тр>
<ТД> Цхеесецаке са крем сиром
<ТД> Крем сир, дробљени колачић, шећер, јаја, ванилија
<ТД> Мик крем сир, шећер, јаја и ванилија до хомогене смеше. Додајте здробљени колачић и пеците 40 минута. Пусти да се охлади пре сервирања.

<Тр>
<тд> хлеб од сира са крем сиром
<ТД> кисели брашно, нарибни пармезан сир, јаја, млеко, уље, сол, крем сир
<ТД> Мик кисели брашно, нарибани пармезански сир, јаја, млеко, уље и сол док не глатко. Додајте крем сир и добро измешајте. Моделирајте ролне и пеците 20 минута.

<Тр>
<ТД> Слана пита са крем сиром
<ТД> Спремна за масу пите, крем сир, парадајз, моцарела сир, оригано
<ТД> Линија је облика са тестом спремним. Ширите крем сир преко теста. Додајте нарезане парадајз, моцарела сир и оригано. Пеците 30 минута.


<п> <а хреф = "хттпс: //ввв.рецеитас.цом "> Кликните овде да бисте видели више рецепата са крем сиром.

<п> <ф> Референце:
<ул>
<ли> хттпс: //ввв.тудогостосо.цом.бр/рецеита/
<ЛИ> ХТТПС: //ввв.рецеитас.цом

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/киз123" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>