Који је безбедносни број ЦНХ

<Х1> Који је безбедносни број ЦНХ?

<п> ЦНХ (национална возачка дозвола) је обавезни идентификациони документ за оне који желе да вози моторна возила у Бразилу. Поред личних података возача, ЦНХ такође има безбедносни број који се користи за осигурање аутентичности документа.

<Х2> Који је безбедносни број ЦНХ?

<п> Сигурносни број ЦНХ је алфанумерички код који је присутан у документу и служи као облик јединствене идентификације. Састоји се од секвенце слова и бројева и може се разликовати у зависности од емисије државе ЦНХ.

<Х3> Који је безбедносни број ЦНХ?

<п> Сигурносни број ЦНХ углавном је циљ да се осигура аутентичност документа. Користе га саобраћајне власти и друге компетентне агенције за верификацију да је ЦНХ валидна и ако није фалсификована.

<п> <стронг> Важно је нагласити да се безбедносни број ЦНХ не треба делити са трећим лицима, јер то може олакшати клонирање или фалсификовање документа.

<п> Поред тога, безбедносни број ЦНХ такође се може користити за консултацију информација о возачу, као што су саобраћајни прекршаји и портфељ.

<Х2> Како пронаћи безбедносни број ЦНХ?

<п> Сигурносни број ЦНХ може се наћи у самом документу, обично близу личних података возача. Представља се редоследом алфанумеричких знакова, који могу да се разликују у зависности од државе државне државе.

<п> <Спан> Важно је истаћи да се сигурносни број ЦНХ не треба збунити са самим ЦНХ бројем. ЦНХ број је нумерички код који идентификује возача, док се безбедносни број користи за осигурање аутентичности документа.

<Х2> Закључак

<п> Сигурносни број ЦНХ је алфанумерички код који је присутан у документу који служи како би се осигурала његова аутентичност. Они користе саобраћајне власти и друге надлежне органе да верификују валидност ЦНХ и избегавају фалсификовање. Важно је одржавати безбедносни број ЦНХ поверљиве и не делити га са трећим лицима.

<О ол>
<ЛИ> Референце:
<ул>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.детран.сп.гов.бр/впс/портал/порталдретран/цидадао/хабилитацао/цнх/сегуранцаини>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.детран.рј.гов.бр /_доцументо.асп? цОД = 1096 "> Детран РЈ – ЦНХ Безбедност