Који је број грешака који не одобрава

<Х1> Који је број грешака који не одобрава?

<п> Прекршаји су важан предмет ученика јер могу директно утицати на академске перформансе. Многи се питају који је број изостанака потребно да не одобрава дисциплину. На овом блогу ћемо се позабавити овом темом и разјаснити неке заједничке сумње.

<Х2> Образовно законодавство

<п> Пре него што разговарамо о броју грешака за негодовање, важно је схватити да свака образовна установа може имати своја правила и прописе. Поред тога, образовно законодавство може се разликовати од земље и нивоа образовања.

<П> У Бразилу, на пример, Смјернице националног образовања и основа закона (ЛДБ) наводе да је минимална учесталост потребна за одобрење 75% наставе. То значи да ученик не може бити већи од 25% изостанака у дисциплину.

<Х3> Последице грешака

<п> Када ученик прелази границу изостанака које је утврдила образовна установа, он не може бити одобрен у дисциплини. Поред тога, изостанак може утицати на учешће и учење ученика, освајање њихових укупних перформанси.

<п> Важно је напоменути да се изостанак може оправдати или неоправдано. Оправдани изостанак су они који су резултат правних разлога као што су болест, жалост, учешће у спортским догађајима, између осталог. Неоправдане изостане су оне у којима студент нема валидно оправдање.

<стронг> Како избећи претерано одсуство?

<п> Да бисте избегли прекомерне изостанке и могуће кварове, од суштинског је значаја да студент буде свестан правила о похађању коју је основала образовна установа. Поред тога, важно је одржати студијску рутину и организацију, тако да је могуће ускладити академске активности са другим обавезама.

<п> Такође се препоручује да студент буде у контакту са наставницима и школским колегама, тако да могу сазнати све промене у програмирању класе и избегавати непотребне изостанак.

<О ол>
<ли> Будите свесни правила фреквенције институције;
<ЛИ> Држите рутину студија и организације;
<ЛИ> Будите у контакту са наставницима и разредима.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Последице кварова
Како избећи претерано одсуство?


<тди>
<Тр>
<ТД> Неуспех у дисциплини
<ТД> Будите свесни правила фреквенције институције

<Тр>
<ТД> Губитак у академском учинку
<ТД> Држите студијску рутину и организацију

<Тр>
<ТД>
<ТД> Будите у контакту са наставницима и разредницима


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>