Који је број документа

<Х1> Који је број документа?

<п> Када морамо да идентификујемо документ, уобичајено је доћи до различитих врста бројева који се могу користити у ту сврху. У овом чланку ћемо говорити о главним врстама бројева докумената и како их идентификовати.

<Х2> Број идентитета (РГ)

<п> Број идентитета, такође познат као РГ (општа регистрација), један је од најчешћих докумената који се користе за личну идентификацију. Издаје га од одељења за јавне безбедности сваке државе и имају одређени формат, обично састављен од бројева и слова.

<Х3> ЦПФ број

<п> ЦПФ (индивидуална регистрација) је јединствени број додељен сваком грађанину Бразил. Користи се за пореску идентификацију и издаје ИРС. ЦПФ се састоји од 11 нумеричких цифара.

<стронг> Број пасоша

<п> Пасош је путну исправу коју је издала бразилска влада. Користи се за идентификацију на међународном путовању и има један број за сваки издат пасош. Број пасоша састоји се од слова и бројева.

<Спан> цнпј број

<п> ЦНПЈ (Национални регистар правних лица) је број додељен компанијама и другим организацијама. Користи се за пореску идентификацију и издаје ИРС. ЦНПЈ се састоји од 14 нумеричких цифара.

<О ол>
<ЛИ> Број идентитета (РГ)
<ЛИ> ЦПФ број
<ЛИ> Број пасоша
<ЛИ> ЦНПЈ број

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Тип документа
<Хх> Формат


<тди>
<Тр>
<ТД> РГ
<ТД> Бројеви и слова

<Тр>
<ТД> ЦПФ
<ТД> 11 Нумеричких цифара

<Тр>
<ТД> Пасош
<ТД> Писма и бројеви

<Тр>
<ТД> ЦНПЈ
<ТД> 14 Нумеричких цифара


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.екампле.цом">