Који је број записаног канала

<Х1> Откријте број записаног канала

<п> да ли тражите број канала записа у вашем региону? Не брините, ту смо да вам помогнемо! Запис је једна од главних телевизијских станица у Бразилу, са разноврсним и квалитетним програмирањем. Да бисте пронашли број канала записа у вашем граду, следите упутства у наставку:

<Х2> 1. корак: Погледајте своју паи -ТВ оператер

<п> Ако имате платни ТВ, број канала записа може се разликовати у складу са вашим оператором. Да бисте сазнали тачан број, погледајте Водич за програмирање вашег оператера или контактирајте корисничку службу.

<Х2> Корак 2: Проверите број канала на отвореном ТВ

<п> Ако гледате Отвори ТВ, број канала записа може се разликовати по регионима. Да бисте сазнали тачан број, можете да се посаветујете са веб локацијом записа или да извршите брзу претрагу на Интернету. Поред тога, можете да проверите и доњу табелу која наводи број канала записа у неким од главних градова Бразила:

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Град
<Хх> Број канала


<тди>
<Тр>
<ТД> Сао Пауло
<ТД> 7

<Тр>
<ТД> Рио де Јанеиро
<ТД> 13

<Тр>
<ТД> Бело хоризонте
<ТД> 11

<Тр>
<ТД> Брасилиа
<ТД> 8

<Тр>
<ТД> Салвадор
<ТД> 5


<П> Сећајући се да се ови бројеви могу променити, тако да је увек добро провјерити ажуриране информације.

<Х2> Корак 3: Користите претрагу вашег телевизора

<п> Ако имате модернију телевизију, можете да користите функцију претраге да бисте пронашли број рекордног канала. Само идите на свој телевизор, изаберите опцију претраге канала и сачекајте док се претрага не заврши. Тада можете навигирати пронађене канале и пронађите број записа.

<п> Сада када знате како пронаћи број канала записа, само подесите и уживајте у програмирању станице. Не пропустите своје омиљене програме и останите на врху главне вести и забаве!