Који је број СБТ канала на небу

<Х1> Који је број СБТ канала на небу?

<п> Ако сте претплатник неба и тражите број СБТ канала, дошли сте на право место! СБТ је један од најпопуларнијих канала бразилске телевизије, познато по свом разноврсном и квалитетном програмирању.

<Х2> СБТ канал на небу

<п> СБТ је доступан на Ски’с Цханнел Грид на броју 003. Само подесите 003 канал на телевизији да бисте гледали СБТ програме и сапунице.

<Х3> СБТ програмирање

<п> СБТ нуди разноврсно програмирање, са атракцијама за све укусе. Међу најпопуларнијим програмима канала, можемо да истакнемо:

<ул>
<ЛИ> Силвио Сантос програм
<ЛИ> Правна недеља
<ЛИ> Елиана
<ЛИ> Цхикуититас
<ЛИ> Каросела
<ли> точков точак

<п> Поред тога, СБТ такође преноси сапунере, филмове, цртане филмове и програме аудиторијум-а. Са разноврсним програмом, канал жели да служи за све публике.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Време
<Хх> Програм


<тди>
<Тр>
<ТД> 14:00
<ТД> Силвио Сантос програм

<Тр>
<ТД> 16:00
<ТД> Правна недеља

<Тр>
<ТД> 18:00
<ТД> Елиана

<Тр>
<ТД> 20:30
<ТД> Цхикуититас

<Тр>
<ТД> 21:30
<ТД> Каросела

<Тр>
<ТД> 22:30
<ТД> Вхеел Тхе Вхеел


<П> Као што можемо да видимо у горњој табели, програм Силвио Сантос АИРС у 14:00, праћен правним недељем у 16:00 и Елиана у 18:00. Ноћу имамо чикетитас и каросела сапунице, а затим РОДА програм Рода.

<п> Дакле, ако сте претплатник неба и тражите број СБТ канала, не заборавите да се прилагодите каналу 003 на телевизији. Дакле, можете уживати у све разноврсном и квалитетном програмирању да је СБТ нудио.

<п> надамо се да је овај чланак био користан за вас. Ако имате додатних питања, оставите коментар испод. До следећег пута!