Који је дан гласања на фарми

<Х1> Који је дан гласања на фарми?

<п> Ако сте љубитељ стварности, покажите фарму, сигурно се запитали шта је дан гласања да се елиминише учеснике. На овом блогу ћемо вам рећи све о томе и још увек доносимо неке радозналости о програму.

<Х2> Процес гласања

<п> Да бисте елиминисали учесника фарме, гледаоци имају прилику да гласају кроз различите платформе. Гласање се обично дешава једном недељно, на одређеном дану одређеном производњи програма.

<п> Опције гласања укључују:

<О ол>
<ЛИ> Гласање телефона: Гледаоци могу да позову одређени број и гласају за учесника који жели да елиминише.
<ЛИ> СМС гласање: СМС можете послати именом учесника који ће се елиминисати на одређени број.
<ЛИ> Гласање путем званичне веб странице: Кроз званичну веб страницу Фарма навијачи могу гласати за учесника који желе да елиминишу.

<п> Важно је бити свјестан рокова за гласање, јер је период гласања обично ограничен и крај пре него што се елиминација најави у програму.

<Х2> Раднице о фарми

<п> Фарма је бразилска стварност показују да је премијерно у 2009. години и приказан је РецордТВ. Програм поставља познате личности на фарму на којој треба да обављају свакодневне задатке и живе једни са другима. Сваке недеље учесник се елиминише гласањем јавности.

<п> Поред гласања, фарма такође има и друге занимљиве елементе, као што су:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Истакнути исјечак: Програм има посебан истицање, што може бити смешна, узбудљива или контроверзна сцена, приказана током недеље.
<ЛИ> <стронг> СитеЛинкс: Гледаоци могу приступити везама везаним за програм, као што су интервјуи са учесницима или вестима о реалистичкој емисији.
<ЛИ> <стронг> Рецензије: Многи сајтови и блогови чине анализе и критике учесника и догађаја фарме.
<ЛИ> <стронг> урушен: Током програма, изложбе разговора и дискусија приказују се међу учесницима, што могу да генеришу контроверзу и последицу.
<ЛИ> <стронг> Слика: Слике учесника и фарме се приказују током програма и могу се наћи и на веб локацијама и друштвеним мрежама.
<ЛИ> <стронг> Људи такође питају: Људи често постављају питања о програму, као што је “који је освојио најновије издање фарме?” или “Ко су учесници ове сезоне?”
<ЛИ> <стронг> паковање локације: Током програма, учесници могу примати посете породице и пријатеља, који стварају емоцију и посебне тренутке.
<ЛИ> <стронг> Панел знања: Програм има презентације и стручњаке који доносе информације и коментаре о догађајима на фарми.
<ЛИ> <стронг> ФАК: Многа питања о програму налазе се на веб локацијама и друштвеним мрежама, као што су “која је награда за победника фарме?” или “Колико учесника покреће програм?”.
<ЛИ> <стронг> Новости: Фарма генерише пуно вести и трачева, који су објављени на забавним локацијама и програмима.
<ЛИ> <стронг> паковање слике: Поред слика приказаних током програма, можете пронаћи и фотографије учесника у фотографским есејима и догађајима – -Релирани догађаји.
<ЛИ> <стронг> Видео: Епизоде ​​фарме се бележе и приказују на телевизији, али се такође могу наћи на стриминг платформи.
<ЛИ> <стронг> Издвојени видео: Током недеље, видео снимци са изузетним тренуцима програма се ослобађају, које се могу делити на друштвеним мрежама.
<ЛИ> <стронг> Видео Цароусел: Можете пронаћи избор видео записа везаних за фарму на платформама попут ИоуТубе-а.
<ЛИ> <стронг> Топ приче: Најважнији и контроверзнији догађаји Фарма су представљени на телевизијским веб локацијама и програмима.
<ЛИ> <стронг> Рецепти: Током програма, учесници морају да кувају и припремају оброке, које могу створити занимљиве рецепте.
<ЛИ> <стронг> Послови: Фарма такође има професионалце који раде иза сцене, као што су произвођачи, камере и уредници.
<ЛИ> <стронг> Твиттер: Друштвене мреже фанови широко користе фанови да коментаришу догађаје догађаја и комуницирају са учесницима.
<ЛИ> <стронг> Твиттер цароусел: Можете пронаћи избор твитова везаних за фарму у форму карусела.
<ЛИ> <стронг> Пронађи резултате на: Претраживши газдинство можете пронаћи резултате на веб локацијама, друштвеним мрежама и стриминг платформи.
<ЛИ> <стронг> Погледајте резултате о: Резултати претраге О ФАРМ-у могу укључивати вести, видео снимке, фотографије и информације о учесницима.
<ЛИ> <Снажна> Сродне претраге: Људи који истражују фарму такође често траже повезане услове, као што су “елиминација на фарму” или “победника на фарму”.
<ЛИ> <стронг> Адс топ: Током екрана програма, огласи се приказују на врху екрана.
<ЛИ> <стронг> дно адроа: Поред огласа на екрану, приложени су и огласи за оглашавање на дну.
<ЛИ> <стронг> Карусел: Током програма, изванредни тренуци приказују се у форму за вртиљак, који могу да садрже фотографије и видео записе.
<ЛИ> <стронг> Догађаји: Фарма такође има посебне догађаје као што су тематске странке и узбудљиве тестове.
<ЛИ> <стронг> Хотели Пацк: Током програма, учесници остају на фарми, што може рачунати на удобан и луксузни смештај.
<ЛИ> <стронг> Летови: Учесници на фарми морају да путују од својих кућних градова на фарму, што може укључивати летове и путовања.
<ЛИ> <стронг> Послови: Поред учесника, фарма такође има професионалце који раде на програму, као што су презентатори, директори и сценари.
<ЛИ> <стронг> Адресно паковање: Фарма у којој се програм забележе има специфичну адресу која се може наћи на мрежним веб локацијама и мапама.
<ЛИ> <стронг> Сродни производи: Поред самог програма, такође је могуће пронаћи пољопривредне производе, као што су марице и додаци.
<ЛИ> <стронг> Популарни производи: Најпопуларнији производи који се односе на фарму укључују предмете украса, одеће и колекционарске објекте.
<ЛИ> <стронг> Огласи Куповина: Током приказа емисије приказују се и рекламе за пољопривредне производе.

<п> надамо се да је овај блог одговорио на ваше питање о дану гласања на фарми и пружио вам занимљиве информације о програму. Стално пратите фарму и не губите узбудљиво време!