који је извиђач открио Гиселе Бундцхен

<Х1> Извиђач који је открио Гиселе Бундцхен

<п> Гиселе Бундцхен је један од најпознатијих и најпознатијих модела на свету. Његова каријера је почела необично када су га открили извиђач док је у тржном центру са својим пријатељима у свом родном граду, хоризонтини, Рио Гранде до Сул.

<п> Извиђач одговоран за откривање Гиселе Бундцхена био је Нилтон Бондер, који је у то време радио за модел модела ЕЛИТЕ модела. Био је импресиониран лепотом и висином младог Гиселе и одмах је угледао свој потенцијал да постане сјајан модел.

<п> Гиселе Бундцхен је тада позван да се тестира у САО Пауло, а затим је потписао уговор са Агенцијом. Од тада је њена каријера полетала и постала је једна од најтраженијих модела на свету, парадирајући до великих брендова и жигосавајућим прекривачима реномираних часописа.

Успех Гиселе Бундцхен није био само свет моде. Такође је постала успешна предузетника, покренула је сопствену линију производа лепоте и укључивање у животну средину и социјалне узроке.

<п> Тренутно се Гиселе Бундцхен сматра једном од најутицајнијих жена на свету, а њена заоставштина у модној индустрији је неспорна. Све ово захваљујући пажљивим и прозгледним изгледу извиђача Нилтон Бондера, који је угледао потенцијал младог Гиселе и помогао јој да је прошета до звезде.