Који је најбогатији иоутубер на свету

<Х1> Шта је најбогатији Иоутубер на свету?

<п> Када је у питању Иоутуберс, уобичајено је да се ова професија повезује са успехом и славом. Многи од ових дигиталних утицаја могу да накупљају знатно богатство кроз своје ИоуТубе канале. Али шта је најбогатији иоутубер на свету?

<Х2> најбогатији иоутубери

Према Магазину Форбес, најбогатији иоутубер на свету је Риан Каји, 9-година -Од дечака. Риан је познат по свом каналу “Риан’с Ворлд”, где прави унбокинг видео записе и шале. Процјењује се да је освојио око 29,5 милиона долара у 2020.

<п> Поред Риана, други иоутубери су и међу најбогатијим на свету. Међу њима су:

<О ол>
<ЛИ> Човјече Перфецт: Група пријатеља који склапају спорт и изазове. Процјењује се да су они стекли око 23 милиона долара у 2020.
<ЛИ> Јеффрее Стар: Уметник шминке и предузетника који има своју линију козметике. Процјењује се да је освојио око 15 милиона долара у 2020.
<ЛИ> Певдиепие: Један од најпопуларнијих на свету, познат по вашим видеоплаилама. Процењује се да је зарадио око 13 милиона долара 2020.

<Х3> Како производи зарађују новац?

<п> Иоутубери зарађују кроз различите изворе прихода. Један од главних је монетизација видео записа, где добијају проценат огласа пре, током или после видео записа. Поред тога, многи Иоутубери такође партнери са брендовима и компанијама, примајући новац за промоцију производа или услуга у својим видео снимцима.

<п> Други начин да зарадите новац је кроз робу, тј. Продаја канала -релираних производа као што су марике, капице и кригле. Поред тога, неки Иоутубери такође имају брендове спонзорске уговоре, добијајући фиксну месечну вредност да би их промовисали у својим видео снимцима.

<п> Важно је нагласити да успех и богатство Иоутубова нису загарантовани. Као и код било које друге професије, потребно је талент, посвећеност и напоран рад како би се постигао успех и постали један од најбогатијих иоутубера на свету.

<п> Дакле, ако сањате да постанете успешан иоутубер, запамтите да морате уложити време и труд на свој канал, као и тражење облика монетизације и партнерства са брендовима. Са преданошћу и креативношћу, можда нећете постати следећи милионер иоутубер?

<П> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.форбес.цом/ситес/маддиеберг/2020/12/18/тхе-хогхест-паид-иоутубе-старс-оф-2020-овер-палс-оф-и- са-тхе -цовн /? сх = 6е4е8е7е4е8е8е7е4е8е "> Форбес – највиши плаћени ИоуТубе звезде од 2020