Који је најјачи Покемон у Покемону иди

<Х1> Шта је најјачи Покемон Покемон?

<п> У свету Покемона иди, постоји много моћних Покемона који тренери могу да ухвате и користе у биткама. Али шта је најјачи Покемон у игри? Истражимо ово питање и сазнамо!

<Х2> Легендарни: Мевтво, Лугиа и Хо-Ох

<П> Међу легендарним Покемоном, три истичу се као најјачи: Мевтво, Лугиа и Хо-Ох. Ови Покемони су изузетно ретки и моћни и сматрају се најбољим за битке.

<Х3> Мевтво

<п> Мевтво је психички Покемон и једна од најсавременијих франшизних. Има изузетно висок напад, одбрамбене и ХП статистике, што га чини стражним избором за било који тренер.

<стронг> Лугиа

<п> Лугиа је легендарна психичка / летећа Покемон. Такође има импресивне статистике и познато је по својој способности да контролише ветрове. Његово величанствено и снажан изглед чини га омиљеним међу тренерима.

<спан> хо-ох

<п> Хо-ох је легендарна ватра / летећи Покемон. Познато је по задивљујућем изгледу и да је чувар легендарних птица. Ваша статистика напада изузетна је, што га чини популарним избором за битке.

<О ол>
<ли> мевтво
<ЛИ> Лугиа
<ЛИ> Хо-Ох

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Покемон
<Хх> Тип
<Хх> Напад
<Хх> Одбрана
<хх> ХП


<тди>
<Тр>
<ТД> Мевтво
<ТД> Психички
<ТД> 300
<ТД> 182
<ТД> 214

<Тр>
<ТД> Лугиа
<ТД> Психичко / летење
<ТД> 193
<ТД> 323
<ТД> 235

<Тр>
<ТД> Хо-ох
<ТД> Пожар / летење
<ТД> 239
<ТД> 244
<ТД> 214


<а хреф = "хттпс: //ввв.покемон.цом/бр/ "> Референца

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>