Који је оригинална гума ГОЛ Г7

<Х1> Који је оригинални ГОЛ Г7 гума?

<п> Када је у питању избор гума за ваше возило, важно је размотрити спецификације коју препоручује произвођач. У случају ГОЛ Г7, оригинална гума може се разликовати у зависности од верзије и године производње возила.

<Х2> Како пронаћи оригиналне спецификације гума ГОЛ Г7?

<п> Да бисте сазнали оригиналне спецификације гума ГОЛ Г7, можете да се обратите приручнику власника возила. У њему ћете пронаћи све потребне информације, укључујући величину, ширину, профил и учитавање индекса гума за гуме.

<п> Поред тога, можете се обратити и волксваген продаваоници или овлашћеном продавцу гума да бисте добили ове информације.

<Х3> Зашто је важно користити оригиналне гуме?

<п> Употреба оригиналних гума које препоручује произвођач возила доноси неколико погодности, као што су:

<О ол>
<ЛИ> Сигурност: Оригиналне гуме дизајниране су тако да испуне безбедносне стандарде које је успоставио произвођач, обезбеђујући бољи стисак на терену и сигурнијој вожњи.
<ЛИ> Перформансе: Оригиналне гуме дизајниране су да што више обезбеде возило, нуде добру стабилност, удобност и трајност.
<ЛИ> Економија: Оригиналне гуме дизајниране су да понуде нижу потрошњу горива, што може резултирати дугом привредом.

<П> Стога се топло препоручује да се оригиналне гуме користе на вашем ГОЛ Г7 како би се осигурало најбоље искуство вожње.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Верзија
<Хх> Величина гуме
<Хх> ширина
<Хх> Профил
<Хх> Индекс учитавања


<тди>
<Тр>
<ТД> ГОЛ Г7 1.0
<ТД> 175/70 Р14
<ТД> 175 мм
<ТД> 70
<ТД> 84

<Тр>
<ТД> ГОЛ Г7 1.6
<ТД> 195/55 Р15
<ТД> 195 мм
<ТД> 55
<ТД> 85

<Тр>
<ТД> ГОЛ Г7 1.6 МСИ
<ТД> 195/55 Р15
<ТД> 195 мм
<ТД> 55
<ТД> 85


<П> Сећајући се да су то само неке од оригиналних опција гума за ГОЛ Г7. Увек је важно да проверите исправне спецификације вашег возила пре него што промените гуме.

<а хреф = "хтт: //ввв.вв.цом.бр/ен/царрос/гол.хтмл "> Референца

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>