Који је последњи резултат Дуо Сена

<Х1> Последњи резултат Дуо Сене

<п> Доубле Сена је на лутрији на лутрији ЦАИКСА Ецономица Федерал који нуди две шансе за победу у једној картији. Извлаке се одржавају уторком, четвртком и суботе, увек у 20х.

<Х2> Како функционира двоструки сен?

<п> У двоструком сеину, коцкар мора да бира од 6 до 15 бројева, од 50 доступних на колу. Награда варира у зависности од количине хитова и могуће је зарадити и у првом и другом жребу.

<Х3> Последњи резултат

<п> Последњи резултат Дуо Сеине је нацртано на 20кк КСКСКС Даи КСКС. Бројеви који се наводе у првом жребу били су: КСКС, КСКС, КСКС, КСКС, КСКС, КСКС. Већ у другом жребу, бројеви су нацртани: КСКС, КСКС, КСКС, КСКС, КСКС, КСКС.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Прво цртање
<хх> Друго извлачење


<тди>
<Тр>
<ТД> КСКС
<ТД> КСКС

<Тр>
<ТД> КСКС
<ТД> КСКС

<Тр>
<ТД> КСКС
<ТД> КСКС

<Тр>
<ТД> КСКС
<ТД> КСКС

<Тр>
<ТД> КСКС
<ТД> КСКС

<Тр>
<ТД> КСКС
<ТД> КСКС


<п> Важно је напоменути да се резултати могу проверити на званичној веб страници Цаика Ецономица савезне или у овлашћеним кућама лутрије.

<а хреф = "хттпс: //ввв.цаика.гов.бр/лотериас/лотереас/федерал/пагинас/дефаулт.аспк"> Кликните овде да проверите потпуни резултат дуо сеине.

<РЕФ> Извор: Цаика Ецономица Федерал Надам се да ће овај чланак разјаснити ваше сумње у последњем резултату Дуо Сена. Сретно у следећим опкладама!