Који је радно време детрана

<Х1> Радно време Детрана

<п> Државно одељење за саобраћај, познатији као Детран, одговоран је за регулисање и надгледање саобраћаја у свакој бразилској држави. Поред тога, Детран је такође одговоран за издавање докумената као што су национална возачка дозвола (ЦНХ) и сертификат о регистрацији возила и лиценцирање (ЦРЛВ).

<Х2> Рад са радом

<п> Радно време Детранова може се разликовати у зависности од сваке државе. Оно што је важно, због коварине-19 пандемије, многи детрани усвајају мере безбедности и ограничења лицем у лице.

<п> Да бисте сазнали специфично радно време вашег државног радног стања, препоручује се приступ званичној веб страници Агенције или контакта телефоном.

<Х3> Како пронаћи Детраново радно време?

<П> Да бисте пронашли радно време детрана ваше државе, следите доле наведене кораке:

<О ол>
<ЛИ> Приступите званичној веб локацији ДеТРАН-а ваше државе;
<ЛИ> Потражите одељак “Сервис” или “радно време”;
<ЛИ> Ако не пронађете ове информације на веб локацији, потражите телефонски контакт телефона и позовите да бисте добили ове информације.

<п> Важно је напоменути да се информације могу променити, тако да се увек препоручује да се директно провери у Детрану своје државе.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Држава
<Хх> Радно време


<тди>
<Тр>
<ТД> Сао Пауло
<ТД> Понедељак до петка, од 8х до 17х

<Тр>
<ТД> Рио де Јанеиро
<ТД> Понедељак до петка, од 9:00 до 16:00

<Тр>
<ТД> Минас Гераис
<ТД> Понедељак до петка, од 8х до 17х


<п> Ово су само примери радног времена Детрана у неким државама. Не заборавите да се директно проверите у Детрану своје државе ради ажурираних информација.

<а хреф = "хттпс: //ввв.детран.сп.гов.бр" таргет = "_бланк"> Кликните овде да бисте приступили званичној веб страници Сао Пауло.

<РЕФ> Извор: Детран Сао Пауло

<п> Надамо се да је овај чланак појаснио ваша питања о радном радном времену Детранова. Ако и даље имате било каквих питања, оставите у коментарима испод.