Који је рок за ажурирање јединственог регистра

<Х1> Који је рок за ажурирање јединственог регистра?

<п> Јединствени регистар је инструмент које користи бразилска влада да идентификује и карактерише ниско -инцоме породице. Користи се као основа за избор корисника социјалних програма, као што је, као што је Болса Фамилиа, на пример.

<П> Важно је да се појединачна регистрација увек ажурира, јер свака промена у породичној ситуацији може утицати на пријенос накнада. Али можда се питате: Који је рок за ажурирање јединственог регистра?

<п> Према правилима која је утврдила Влада, ажурирање једног регистра мора се обављати сваке две године. То је, породица корисника мора да присуствује референтном центру за социјалну помоћ (Црас) ближе њиховом пребивалишту да би ажурирао информације о регистрацији.

<П> Важно је напоменути да, поред ажурирања сваке две године, Јединствени регистар треба да се ажурира и кад год постоји промена у породичном саставу, приходу, адреси или било које друге релевантне информације.

<П> Да бисте ажурирали јединствени регистар, потребно је донети документе свих чланова породице, као што су ид, ЦПФ, доказ о пребивалишту, доказ о приходу, између осталих. Такође је важно донијети социјални идентификациони број (Ниш) или Цард Цард Цартиа ако је породица корисник програма.

<п> Стога будите свесни два -јегодишњег периода да бисте ажурирали јединствени регистар и обавезно присуствовали Црас да бисте осигурали да ваша породица и даље прима социјалне користи на које је под називом.