ЛА долази тренинг Цристина Мел

<Х1> ЛА Долази тренинг Цристина Мел

<п> Ко никада није чуо за Еванђеље Сингер Цристина Мел? Уз успешну каријеру и снажан глас, освојила је срца хиљада људи широм света. На овом блогу, разговарајмо мало више о путањи овог невероватног уметника и свега што требате знати о томе.

<Х2> ТРАЧА Цристина Мел

<п> Цристина Мел је рођена 10. јануара 1964. године у граду Бело Хоризонте, Минас Гераис. Од детињства, већ је показала талента за музику, певајући у хоровима и учествовало на фестивалима. У 14, започела је професионално певати и више се не зауставља.

<п> 1984. године, Цристина Мел је објавила свој први албум под називом “Јои оф Ливинг”. Албум је био успех и обележио је почетак сјајне каријере. Током година, објавила је неколико других албума, освајајући награде и признање у Еванђељу.

<Х3> Цристина Мел Дисцограпхи

<О ол>
<ЛИ> Радост живота (1984)
<ЛИ> И БРЕАМ АДОРАТИОН (1990)
<ЛИ> Волим те вол. 1 (1995)
<ЛИ> Цристина Мел Цлуб (1996)
<ли> Волим те вол. 2 (1997)
<ЛИ> Волим те вол. 3 (1998)
<ли> Волим те вол. 4 (1999)
<ЛИ> И Лове Иоу Вол. 5 (2000)
<ли> Волим те вол. 6 (2001)
<ли> Волим те вол. 7 (2002)

<п> Поред своје соло каријере, Цристина Мел је такође учествовала у посебним пројектима, као што је група “Глас истине” и музичка “Цристина Мел и поврће”. Ваша музика је позната по преношењу порука вере, наде и љубави.

<Х2> Награде и препознавање

<п> Током каријере Цристина Мел је добила неколико награда и признања. Већ је номинован за латиничку граммију и трофеј талената, две главне награде ГОСПЕЛ музике. Поред тога, ваше песме су већ изведене на радију и црквама из свих крагалаца.

<п> Његов таленат и посвећеност су такође зарадили Цристину Мел А Легион навијача. Ваше друштвене мреже су пуне порука наклоности и дивљења од стране вашег следбенике.

<Х2> Закључак

<п> Цристина Мел је комплетан уметник који је освојио свој простор у еванђеоском сцену са пуно талента и посвећености. Ваша музика је у могућности да додирне срца људи и пренесу поруке наде и вере. Ако и даље не знате дело овог невероватног певача, не губите време и одмах почнете да слушате своје песме!