ЛЕД МАСТЕР за лице

<Х1> ЛЕД за лице: Предности и како користити

<п> Јесте ли чули за маску за лице лица? Ово је естетски третман који је последњих година стекао све популарност. У овом чланку ћемо говорити о предностима овог поступка и како је исправно користити.

<Х2> Предности лица у лице

<п> ЛЕД маска користи различите боје светлости за лечење различитих проблема са кожом. Свака боја има одређену функцију и може вам донети невероватне користи вашој кожи. Погледајте неке од њих:

<Х3> 1. Стимулише производњу колагена

<п> Црвено светло је у стању да подстакне производњу колагена, битног протеина да би се држала фирма и младе. Редовном коришћењем ЛЕД маске могуће је приметити побољшање еластичности коже и смањење бора и линија експресије.

<Х3> 2 Цомбат АЦНЕ

<п> Плаво светло је познато по својим антибактеријским својствима и ефикасан је у борби против бактерија које узрокују акне. Поред тога, ова светла боја такође помаже у смањењу упале и црвенило узроковане приштићима.

<Х3> 3. Појашњава мрље и једнолични тон коже

<п> Жута светлост је означена да осветли мрље и стандардизују тон коже. Делује ако инхибира производњу меланина, пигмент одговорног за бојење.

<Х2> Како се користи маска ЛЕД фаце

<п> Употреба ЛЕД маске је једноставна и може се обавити код куће. Следите корак по корак испод:

<О ол>
<ЛИ> Добро оперите лице и уклоните остатке шминке;
<ЛИ> Поставите ЛЕД маску на лице, прилагођавајући га у складу са упутствима произвођача;
<ЛИ> Укључите уређај и изаберите жељену лаку боју;
<ЛИ> Држите маску на лицу по препорученом времену, обично 10 до 20 минута;
<ЛИ> Након назначеног времена искључите уређај и уклоните маску;
<ЛИ> Завршити третман наношењем влажног или сервираног серума за ваш тип коже.

<п> Важно је напоменути да свака боја светлости има препоручену време експозиције, тако да је неопходно прочитати упутства произвођача пре употребе ЛЕД маске.

<Х2> Закључак

<п> Маска ЛЕД лица је ефикасно и сигуран естетски третман који може донети неколико користи вашој кожи. Међутим, важно је запамтити да резултати могу разликовати од особе до особе, а од суштинског је значаја да следите упутства произвођача да би се осигурала ефикасност лечења.

<п> Ако тражите чвршће, стручне коже са уједначеним тоном, вреди испробати ЛЕД маску. Посаветујте се са дерматологом да бисте сазнали да ли је овај третман назначен за вас и уживати у свим предностима које могу да понуде.