ЛИРИЦС Колико је одлично мој Бог

<Х1> Колико је мој Бог сјајан
<Х2> Размишљање о божанској величини
<п> Када престанемо да размишљамо о неизмирености универзума и сва чуда која живе у њему, немогуће је да се не питам о величини Божјој. Уосталом, како људско може да разуме величину тако снажног и бесконачног бића?
<п> <стронг> божанска грандеур
<п> Према Библији, Бог је Створитељ свих ствари. Одговоран је за давање живота универзуму и све што постоји у њему. Ваша мудрост и моћ су неупоредиви, а ваше присуство је истовремено свуда.
<п> <Спан> Поред тога, Бог је љубав и милостив. Он се брине за сваког од нас и води нас у сваком тренутку наших живота. Његов се величина се манифестује не само у стварању, већ и у својој безусловној љубави према свакој својој деци.
<Х3> Божја великана у природи
Један од најочитијих начина да опажа Божја величина је кроз природу. Мајестиц брда, огромне океане, прелепе шуме и бујне животиње су само нека од чуда које откривају божанску снагу и креативност.
<О ол>
<ЛИ> Планине, са својом великом и великом великом и великом, подсети нас на снагу Божје.
<ЛИ> Океани, уз њихов неизмерно и мистерије, показују нам бесконачност Створитеља.
<ЛИ> Шуме, са њиховом разноликошћу и лепотом, одушевљењем и натерају нас да одражавамо на Божје савршенство.
<ЛИ> Животиње, уз њихову сложеност и хармонију, откривају нам божанску мудрост.

<п> <стронг> Божји величина у људском животу
<п> Божје величине није ограничена на природу. Такође се манифестује у сваком људском бићу. Створени смо на слици и сличност Божјој, а то нас чини посебним и јединственим.
<п> <Спан> Поред тога, Бог нас је представио поклонима и талентима који нам омогућавају да остваримо изванредне ствари. Омогућује нам и води нас на нашим путовањима, дајући нам снагу и храбрости да се суочимо са изазовима живота.
<Х2> Закључак
<п> Божја велика је нешто што надилази наше разумевање. То је мистерија која нас позива да размишљамо и обожавамо Створитеља свих ствари. Можемо ли увек препознати божанску величину у свим детаљима живота и приносити захвалност на свему што нам даје.
<п> <а хреф = "хттпс: //ввв.екемпло.цом "> Референце
<Реф> Слика: <а хреф = "хттпс: //ввв.екемпло.цом/имагем "> хттпс: //ввв.екемпло.цом/имагем
<ифраме срц = "хттпс: //ввв.екемпло.цом/видео" Видтх = "560" висина = "315" Фрамебордер = "0" Дозволи за дозволу>