Лирицс оф Мусица о Баллоон иде горе

<Х1> Лирицс “Баллон иде горе”

<Х2> Увод
<п> Песма “Балон иде горе” је веома популарна дечја песма у Бразилу. Деца је певала у рођенданима, школама и у многим другим догађајима. На овом блогу ћемо упознати пуне текстове ове забавне музике и разумети мало више о свом пореклу и смислу.

<Х2> Лирицс
<п> <стронг> Балон се повећава , дриззле је пао.
<п> <стронг> Небо је тако лепо , ноћ је тако добра.
<п> <стронг> Ст. Јохн, Ст. Јохн!
<п> <стронг> Странка је од светог Јована .

<п> <стронг> Светли ватру у мом срцу.
<п> <стронг> да, желим, не желим , желим, да, да.
<п> <стронг> Желим чајник са кључалом водом.
<п> <стронг> Желим игру са вама.

<п> <стронг> Ст. Јохн, Ст. Јохн!
<п> <стронг> Странка је од светог Јована .

<п> <стронг> Светли ватру у мом срцу.
<п> <стронг> да, желим, не желим , желим, да, да.

<Х2> Порекло и значење
<п> Песма “Балон иде горе” део је репертоара јунских странака, које су традиционалне прославе у Бразилу. Она је весела и живахна песма која прославља Светог Јована, Свети Популарно је у ово доба године.

<П> Текст о радости јунских фестивала, уз дизање балона, дриззле који пада, прелепо небо и ватра која греје срца. Такође помиње шалу чајника са кључалом водом, која је једна од традиција јунских странака.

<п> Ова песма је веома драга деци, која воле да певају и плешу према њој. Доноси климу забаве и јединства, упечатљивих карактеристика јунских странака.

<Х2> Закључак
<п> Песма “Балон иде горе” је традиционална песма јунских забава у Бразилу. Са својим веселим и живахним текстовима, слави Ст. Јохн и доноси климу забаве и јединства. То је песма веома драга деци и део је репертоара јунских прослава широм земље.

<П> Надам се да сте уживали да знате нешто више о овој забавној песми! Наставите да пратите наш блог за занимљивији садржај.