Лирицс оф Мусица је био Бог који је направио небо

<Х1> Лирицс “Било је Бог који је нанео небо”

<Х2> Увод
<п> Музика “Била је Бог који је навршио небо” је бразилска популарна песма која је део репертоара неколико уметника. Са ангажовањем мелодије и рефлективне текстове, ова песма нас води да размислимо на величини божанског стварања.

<Х2> Лирицс
<п> Хере је потпуна текстове песме “То је Бог који је манио небо”:

<О ол>
<ли> Био је Бог који је навршио небо
<ЛИ> Био је Бог који је направио море
<ЛИ> Био је то Бог који је направио земљу
<ЛИ> са свим својим месечним осветљењем

<п> Ови почетни стихови показују нам божанску атрибуцију стварању неба, мора и земљи. То је начин препознавања Грандеура и савршенства универзума.

<п> <стронг> ЦХОРУС:
<п> Било је Бог, да, ко сте вас урадили
<П> Он је онај који је водио љубав
<п> да се осећам према теби

<п> Збор музике истиче да је Бог створио свако људско биће и такође љубав коју осећамо једни према другима. То је начин препознавања важности љубави и везе између људи.

<Х2> Тумачење музике
<п> Музика “Бог је био небо” позива нас да размишљамо о постојању супериорности који је одговоран за стварање универзума и све што га настани. Подсећа нас на важност препознавања величине природе и вредновање љубави коју осећамо једни према другима.

<п> <стронг> радозналост:
<п> Ова песма је забиљежила неколико уметника током година, један од најпознатијих у бразилијској популарној музици.

<Х2> Закључак
<п> Музика “Бог је био небо” води нас да размислимо на величини божанског стварања и важности љубави између људи. Са ангажовањем мелодије и нападачке текстове, ова песма је постала класика бразилске музике.

<п> Надам се да сте уживали да знате нешто више о овој песми и вашој поруци. Поделите са пријатељима и породицом и искористите прилику да се размислите о лепоти божанске креације.