Лоретта девин сви мрзе Цхрис

<Х1> Лоретта Девине: Талентирана глумица “сви мрзе Цхрис”

<п> Када је у питању “сви мрзе Цхриса”, немогуће је да се не сећам иконичног карактера Роцхелле, коју игра талентована глумица Лоретта Девине. У овом блогу ћемо упознати још мало о каријери ове невероватне глумице и њене упечатљиве улоге у серији комедије која је освојила срца милиона обожавалаца широм света.

<Х2> Сјајна каријера

<п> Лоретта Девине рођена је у Хоустону, Тексас, 21. августа 1949. године. Од раних година је показала свој глумачки таленат и одлучила да следи каријеру у забавном свету. Његов филмски деби одиграо се 1977. године у филму “Мајмун Хустле”. Одатле је њена каријера скинула и постала је једна од најпознатијих и препознатих глумица у Холивуду.

<п> Девин је радио у неколико успешних филмова и серија, као што су “Дреамгирлс”, “Срада” – без ограничења “и” Греи-ова анатомија “. Међутим, било је то у “сви мрзе Цхриса” да је дефинитивно победила у јавности.

<Х3> Роцхелле: Тешка и смешна мајка

У “свима мрзе Цхрис” серије, Лоретта Девине играо је Роцхелле, Цхрисову мајку, тинејџер који се суочава са свакодневним изазовима у тешкој четврти Нев Иорка. Роцхелле је упечатљив карактер, познат по својој јакој личности, њеним оштрим смислу хумора и њене безусловне љубави према њеној породици.

<п> Девин перформансе као што је Роцхелле била толико невероватна да је освојила срца навијача и постала је један од најдражих ликова у серији. Његова способност да уравнотежи хумор и емоција направила је Роцхелле једним од најважнијих догађаја “сви мрзе Цхрис”.

<Х2> Препознавање и награде

<п> За његов рад у “Сви мрзе Цхриса”, Лоретта Девине је добила неколико награда и номинација. Номинован је за ЕММИ награде у категорији најбољег гостујуће глумице у серији комедије и био је номинован за награде за наАЦП слике и награде комедије.

<п> Поред тога, Девине је такође познат по свом раду у позоришту, примивши награду Тонија за своје перформансе у музичком “Дреамгирлс”. Њихова свестраност и таленат признају се у биоскопу и позоришту.

<Х2> ЛОРЕТТА ДЕВИНЕ’С Легаци

<п> Лоретта Девине је талентована и свестрана глумица која је освојила јавност са својим изузетним перформансама у “свима мрзе Цхрис.” Његова сјајна каријера и улога као Роцхелле само су неки од истакнутих путника пуних успеха и препознавања.

<П> Било да је у биоскопу, телевизији или позоришту Лоретта Девине и даље очарава публику својим привлачним присуством и неспорним талентом. То је инспирација за многе глумце и глумице и његова заоставштина сигурно ће се сигурно памтити дуги низ година.

<п> Извори:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.имдб.цом/наме/НМ0222646/ "> ИМДб – Лоретта Девине
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.еммис.цом/бес/лоретта-девине "> Еммис – лоретта девине
<ЛИ> <ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.тонивардс.цом/виннерс/авард-цатегориес/бест-перформанце-и-а-феатред-а-ин-- Мусицал/ "> Тони Авардс-Лоретта Девине

<п> Надамо се да сте уживали да знате нешто више о талентованом Лоретти Девине и њеној незаборавности у улози “сви мрзе Цхрис”. Оставите у коментарима Који је ваш омиљени роцхелле сцене у серији!