Марилиа Мендонца од јутарњег сунца

<Х1> Марилиа Мендонца: Да је јутарње сунце

<п> Марилиа Мендонца је данас једна од најпопуларнијих певача у Бразилу. Са својим талентом и харизмом освојила је милионе фанова и постала је референца у универзуму земаљске музике. На овом блогу разговарајмо о успешној путанци певача, њеним најпознатијим песмама и уродностима о њеној каријери.

<Х2> Успешна путања

<п> Марилиа Мендонца је рођена у Цристианополису, Гоиас, 22. јула 1995. Од детињства је већ показала интересовање за музику и почела да пева на породичним странкама и локалним догађајима. У 12, научила је да свира гитару и почела је да састави своје песме.

<п> У 2014. марилиа Мендонца ухватила је пажњу јавности приликом састављања песме “Моје наслеђе”, коју је забележио држава Дуо Јоао Нето и Фредерицо. Одатле је њена каријера полетала и почела да је препозната као један од великих композитора земље.

<п> Следеће године, 2015. године, Марилиа је издала свој први студио албум, под називом “Марилиа Мендонца – Ливе”. Албум је био успешан и донио је ударце попут “неверних” и “знам по боји”. Одатле је постала једна од најчишћих уметника у земљи и освојила неколико награда, као што је латинска граммија за најбољи музички албум.

<Х2> Познате песме

<п> Марилиа Мендонца има репертоар испуњен успехом. Поред сопствених песама, она је позната и по својим композицијама које је забиљежило неколико уметника. Неке од ваших најпознатијих песама су:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Инфиел : Објављен у 2015. години, музика је постала један од највећих хитова каријере Марилије Мендонца. Са снажним и узбудљивим писмом, она говори о издаји и превазилажењу изгубљене љубави.
<ЛИ> <стронг> Знам у боји : објављен у 2016. години, музика је такође била велика хит. Са писмом које говори о крају односа и потешкоћама да некога заборави, освојила је срце јавности.
<ЛИ> <стронг> Сви ће патити : објављен у 2019. години, музика је постала права химна за оне патње за љубав. Са забавним словом и заразном мелодијом освојила је публику и постала један од највећих хитова Марилије Мендонца.

<Х2> Урођене у каријери

<п> Поред њеног талента као певача и текстописаца, Марилиа Мендонца је позната и по својој аутентичној личности и снажним мишљењима. Увек се позиционира на важне теме, попут женског оснаживања и борбе против мацхисмо.

<п> Још једна занимљива радозналост каријери Марилије Мендонца је да је једна од најмлађих уметника који ће наступити на главној фази Фестивала Вилламик, један од највећих музичких фестивала у Бразилу.

<п> Поред тога, Марилиа је такође мајка Малог Леа, резултат њене везе са певачем Мурило Хуффом. Она дели тренутке свог личног живота на друштвеним мрежама и веома је драга навијача.

<Х3> Закључак

<п> Марилиа Мендонца је талентована и харизматична уметница која је освојила срце бразилске јавности. С њеним узбудљивим песмама и аутентичном личношћу, постала је једна од највећих референци у земљи. Ако још не познајете рад Марилиа Мендонца, вреди провјерити ваше песме и очарати ваш таленат.