Маструз са млеко где пева САБИА слова

<Х1> Маструз са млеком: где певај Сабиа – Писма и више!

<Х2> Увод
<п> Ако сте обожаватељ форро и североисточне музике, сигурно сте чули за бенд Маструз са млеком. У овом блогу, разговарајмо о албуму “где пева о Сабиа”, ваше текстове и још много тога!

<Х2> Албум “Где пева Сабиа”
<п> Објављен 1997. године, “где је пева сабиа” један од најпознатијих албума бенда Маструз Цом Леите. Са репертоаром пуним хитова, албум је освојио јавност и постао прекретницу у историји Форро-а.

<Х3> Лирицс Сонг
<п> Погледајте неке од најпознатијих текстова на албуму “Вхере Синг О Сабиа”:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> мој каубој, мој залагаоница : “Мој каубој, мој залагаоница / мој човек са срцем / мој каубој, мој залагаоница / мој човек са срцем”
<ЛИ> <стронг> Мој рајски рај : “Мој рајски рај јеси ли / где желим да живим / мој рај, јеси ли / где желим да живим”
<ЛИ> <стронг> Моја слатка љубав : “Моја слатка љубав / моја добра воља / без тебе, не знам како да живим / моја слатка љубав / мој добру вољу / без тебе, не знам знам како да живим “

<Х2> Радиозности о Маструзу са млеком
<п> Маструз са млеком је ФОРРО бенд који потиче из државе Цеара. Формиран је 1990. године, бенд је већ објавио неколико албума и освојио је легију навијача широм Бразила.

<Х3> Награде и препознавање
<п> Кроз своју каријеру Маструз са Леитем примио је неколико награда и признања, укључујући штампање “Трофеј и Мултисхов Бразилиан Мусиц Авард.

<Х2> Закључак
<п> Албум “где пева Сабиа” је истинита Форро Цлассиц и обележила је путању бенда Маструз са Леите. Уз ангажовање текстова и заразних мелодија, песме на овом албуму и даље очаравају навијаче свих узраста до данас.

<п> Надамо се да сте уживали да знате још мало о Маструзу са млеком и албумом “где пева Сабиа”. Наставите да пратите наш блог за више садржаја о североисточној музици и култури!