Мате држи црево

<Х1> Мате: пиће које може помоћи ухапшењу црева?

<п> Јесте ли чули да пријатељ може да помогне ухапшењу црева? Ово је уобичајена сумња међу људима који конзумирају ово популарно пиће у Јужној Америци. У овом чланку ћемо истражити ову тему и сазнати да ли постоји однос између партнера и функционисања црева.

<Х2> Шта је Мате?

<п> Мате је пиће направљено од листова Иерба Матеа, родно постројење из Јужне регије Јужне Америке. Ово пиће је широко конзумирано у Бразилу, Аргентини, Уругуаиу и Парагвај, познати по својим стимулативним својствима и енергијом. < / п>

<Х2> Мате и црева

<п> Постоје нека популарна уверења да се партнери може помоћи прилогу црева, тј. Изазори затвор. Међутим, не постоје научни докази који доказују овај директни однос између матте потрошње и затворства.

<п> Важно је нагласити да опстипација може имати неколико узрока, као што је недостатак влакана у храни, ниском уносу течности, физичко неактивност, између осталих фактора. Стога је неопходно за усвајање здравих навика да би одржали правилно функционисање црева, попут уравнотежене исхране, богате влакнима и редовне праксе физичке активности.

<Х2> Канализација пријатеља

<П> Иако нема директан однос са опстипацијом, партнери има неколико здравствених користи. Богат је антиоксидантима, витаминима и минералима, као што су Б витамини, витамин Ц, магнезијум и калијум. Поред тога, пријатељу такође има подстицајне својства и може помоћи у побољшању фокуса и концентрације.

<Х3> Закључак

<п> Мате је популарно пиће у Јужној Америци, познато по својим стимулативним својствима. Међутим, не постоје научни докази који доказују однос између потрошње и опстипације матирања. Важно је усвојити здраве навике да бисте одржали правилно функционисање црева, као што је уравнотежена исхрана и редовна пракса физичке активности.

<П> Референце:

<О ол>
<ли> хттпс: //ввв.нцби.нлм.них.гов/пмц/артицлес/пмц6073409/
<ли> хттпс: //ввв.нцби.нлм.них.гов/пмц/артицлес/пмц6337770/

<п> <стронг> Прочитајте и:

<ул>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Предности пријатеља до здравља
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Како припремити добар партнер