Мемес у порођај Палмеирас

<Х1> Мемес за прављење Палмеираса

<Х2> Увод
<п> Палмеирас, један од највећих фудбалских клубова у Бразилу, познат је по својој историји достигнућа, а такође и за неке изузетне пораз. На овом блогу ћемо представити избор смешних меме да се на опуштени налету подмазирамо Палмеирас. Сећање на то да се овдје ради само игра и не увреде навијачима клуба.

<Х2> Мемес

<Х3> 1. “Палмеирас нема свет”
<п> Један од најпознатијих мемова који укључују Палмеирас шала је да клуб не освоји светски куп ФИФА клуба. Ова се шала понавља између осталих вентилатора тима и увек генерише много смеха.

<Х3> 2 “Либертадорес је обавеза”
<п> Палмеирас је један од бразилских клубова са највише учешћа у Копа Либертадорес де Америци, али није увек било успешно. Стога је уобичајено видети меме које се играју притиском на клуб да би освојили наслов такмичења.

<Х3> 3. “Палмеирас је елиминисан”
<п> Друга понављајућа тема у мемес је елиминација Палмеираса у важним такмичењима. Било да је у Либертадорес, бразилски првенство или други турнири, ривалски навијачи увек нађу смешан начин да се крене клуб.

<Х2> Слике

<ФЕАСТЕРЕД СНИППЕТ>
<Слика>
<Пакет слике>

<Х2> Видео

<Видео>
<Феатуред Видео>
<Видео Цароусел>

<Х2> Радиоциознисти

<Х3> 1. Палмеирас и ривалство са другим клубовима
<п> Палмеирас има велико ривалство са другим клубовима, као што је Коринћани, Сао Пауло и Сантос. Ово жестоко ривалство је такође мета меме и утакмица међу навијачима.

<Х3> 2 Наслови Палмеирас
<П> Палмеирас је један од најповољнијих клубова Бразилског фудбала, са неколико државних, националних и међународних наслова. Ипак, меме ће увек наћи начин да се играју са поразом клуба и смешним тренуцима.

<Х2> Закључак
<п> Мемес су забавни начин за репродукцију фудбала и њених ривалства. На овом блогу представљамо избор меме-а да се обрушим Палмеирас, увек се сећам да је циљ само да пружимо тренутке опуштања. Надамо се да ћете се забавити!