Меме Коринћана који губе у Палмеирас

<Х1> Коринћани меме губи на Палмеирас

<Х2> Увод
<п> Мемес су забавни начин изражавања смешних или знатижељних ситуација које се дешавају у свету. А у фудбалу, једна од најневеријих тема је ривалство између тимова. Један од најпознатијих мемова је Коринћани који се губе у Палмеирас, који се увек доносе добро смехом међу навијачима.

<Х2> Меме
<п> Коринћански меме који је изгубио у Палмеирас један је од најстаријих и најпопуларнијих међу навијачима оба тима. Дошао је са утакмице у којој су Коринћани поражени од Палмеираса понижавајући, а од тада је коришћено за чинећи Коринћани када тим изгуби у њихов ривал.

<Х3> Како се то догодио
<п> Меме Коринћана који је изгубио у Палмеирас дошао је 1993. године, када су се два тима суочила једна на другу у одлучујућој мечу. Коринћани су били омиљени, али је на крају поражен 4-0 Палмеирас. Од овог резултата, навијачи Палмеираса почели су да стварају меме и шале о пораз Коринћана, и тако је рођен познати меме.

<Х3> Популарност
<п> Меме Коринћана који је изгубио у Палмеирас постао је изузетно популаран међу навијачима оба тима. Користи се не само на друштвеним мрежама, већ и у разговорима између пријатеља, па чак и на телевизијским емисијама. Ривалство између Коринћана и Палмеираса је један од највећих бразилских фудбала, а меме је забаван начин нахране овог ривалства.

<Х2> Утицај
<п> Меме Коринћана који губе у Палмеирас има значајан утицај на културу бразилског фудбала. Он је начин да навијачи да изразе своју страст према тиму и такође и да се ругају ривалима. Поред тога, меме се такође користи као облик опуштања и забаве, доносећи мало хумора у фудбалски свет.

<Х2> Закључак
<п> Коринћански меме који губљење у Палмеирас је један од најпознатијих и најпопуларнијих међу фудбалским навијачима. Дошао је са утакмице у којем су Коринћани понижавали ПАЛМЕИРАС, а од тада је коришћено да се Коринћани натерају када тим губи у њиховом ривалу. Меме има значајан утицај на културу бразилског фудбала, да је забаван начин изражавања ривалства између тимова. И наравно, то се добро смеје између фанова.