места за пролазак карневала

<Х1> Места за пролазак карневала

<Х2> Популарне дестинације за уживање у карневалу

<п> Царнивал је једна од најочитијих страна у години, а многи људи овог пута заузимају да путују и упознају на нова места. Ако тражите одредиште за пролазак карневала, погледајте неке опције у наставку:

<Х3> Рио де Јанеиро

<п> Рио де Јанеиро је познат широм света на свом карневалу. Параде Самба у Маркуес де Сапуцаи су засебна емисија, са њиховим луксузним фантазијама и импресивним пловцима. Поред тога, улични блокови су такође веома популарни, а хиљаде људи се забављају кроз градске улице.

<Х3> Салвадор

<п> Салвадор је још један тражен за одредиште за карневал. Град је познат по електричним триовима, који вуку гужве кроз улице у звук бахијске музике. Афро блокови су такође засебна атракција, са својим типичним бубњевима и плесовима.

<Х3> Олинда

<п> Олинда, у Пернамбуко је позната по свом уличном карневалу. Гиант Доллс и Фрево блокови су градски главне атракције у ово доба године. Поред тога, историјски град Олинда нуди посебан шарм за оне који желе да глатко уживају у карневалу.

<Х2> Како уживати у карневалу у мање познатим дестинацијама?

<п> Ако више волите да избегнете гужве и глатко уживате у карнелизији, постоје и опције за мање познате, али подједнако шармантне дестинације. Погледајте неке сугестије:

<Х3> Парати

<п> Парати, на обали Рио де Жанеиро нуди традиционалније карневал, са маршевима и уличним блоковима. Историјски град је засебан шарм, са својим каменим улицама и колонијалним двориштама.

<Х3> Флорианополис

<П> Флорианополис, у Санта Цатарини, познат је по својим прелепим плажама, али нуди и посебан програм карневала. Улични блокови и параде школске улазне школе су неке од градских атракција у ово доба године.

<Х3> Цхапада дос веадеирос

<п> Цхапада дос Веадеирос, у Гоиас, савршена је одредиште за оне који траже контакт са природом. Током карневала, регион нуди посебне странке и догађаје, као и стазе и слапове који се могу истражити током дана.

<Х2> Закључак

<п> Карневал је време странке и радости, а постоје опције за све укусе. Било да је у најпопуларнијим дестинацијама, као што је Рио де Жанеиро и Салвадор, као што је Парати и Цхапада Дос Веадеирос, важна ствар је да се максимално искористите.