Миранда Ђаво носи прада меме

<Х1> Миранда: Ђаво носи Праду – меме који је победио на Интернету

<п> који никада није наишао на меме иконичног карактера Миранда свештено, који је играо Мерил Стрееп, у филму “Ђаво носи Прада”? Ова 2006. Драматична комедија, заснована на истоимену књигу, постала је тренутни успех и још увек је референца на овај дан.

<Х2> МИРАНДА ПРОИЗВЕРА МОЋА

<п> Миранда Приентли је главни уредник модног магазина Рунваи Модни часопис и познат је по снажној, захтевној и застрасној личности. Његов стил руководства и упечатљиве фразе предали су бројне памћене сцене, које су претворене у меме и деле на друштвеним мрежама.

<п> <стронг> “Нисам љута. Само сам изузетно разочаран.” Ово је једна од најпознатијих фраза Миранде, што изражава незадовољство суптилном али жестоком пажњом. Овај меме се користи за представљање ситуација у којима је неко разочаран нечим.

<Х3> Утицај мемова

<п> Мемес су постали веома популаран облик комуникације на Интернету. Они се дели на друштвеним мрежама, апликацијама за размену порука и чак и на оваквим блоговима. Мемес су у стању да преносе емоције, смешне ситуације и чак социјалне критике брзо и забаве.

Поред свештеника Миранде, остали ликови у филму су постали и меме, као што су Анди Сацхс (играо Анне Хатхаваи) и Емили Цхарлтон (Играно Емили Блунт). Смешне призоре, упечатљиви дијалози и изрази лица трансформишу се у меме које се шире путем Интернета.

<Х2> Релевантност филма

<п> Ђаво носи Прада бави се темама као што су мода, каријера, однос и потрага за успехом. Филм је освојио јавност да реално приказује модни свет и притиске суочене од стране оних који раде у овој индустрији.

<О ол>
<ЛИ> Филм је такође примио позитивну критику од специјализованих медија и номинован је за неколико награда.
<ЛИ> Перформансе Мерил Стрееп-а док су Миранда свештенике признали критичари и зарадили су му номинацију Осцара за најбољу глумицу.
<ЛИ> Ђавоће носи Праду постало је културни феномен, који утичу на моду и понашање многих људи.

<Х2> Сталност мемес

<П> Иако је пуштен пре више од 15 година, филм Тхе Ђаво носи Праду остаје референца за меме и наставља да осваја нове фанове. Популарност филмова -релираних мемова показује како поп култура током времена може остати релевантна.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Лик
<хх> Меме


<тди>
<Тр>
<ТД> Миранда Приест
<ТД> “Нисам љут. Само сам изузетно разочаран.”

<Тр>
<ТД> Анди Сацхс
<ТД> “Могао бих то да урадим у сновима.”

<Тр>
<ТД> Емили Цхарлтон
<ТД> “Ја сам зимски цвет.”


<п> Меме о врагу носи Праду и даље се дели и прилагођавају различитим ситуацијама, показујући да утицај филма надилази екране.

<Х2> Закључак

<п> Ђаво носи Праду је филм који је означио генерацију и остаје релевантан за овај дан. Лик Миранда Приер је постао икона поп културе, са упечатљивим фразама и њеном јединственом стилу. Меме повезани са филмом су забавни начин за памћење и дељење смешних и иконичких тренутака.

<п> Ако још нисте гледали филм, вреди провјерити ову драматичну комедију која је освојила срцу јавности и постала културна појава. А ако сте гледали, сигурно ћете се забавити сјећајући се сцена и меме које су натерали да ђаво носи успех на Интернету.

<п> Сад, делите овај блог са пријатељима и забавите се сећате се меме од Миранда свештеника и компаније!