Модел сувенира за Дан наставника

<Х1> Модел сувенира за Дан наставника

<Х2> Увод
<п> Дан наставника је врло посебан датум да поштује оне који свој живот посвећују образовању. А начин изражавања захвалности је кроз персонализоване сувенире. На овом блогу ћемо представити неке креативне и лако -О -О моделе да дају наставницима.

<Х2> Сувенир 1: Ева Привезаин
<П> Једноставна и економична опција је ЕВА привезак. Можете смањити облик јабуке или оловке и украсити обојеним оловком. Додајте поруку захвалности и готови ћете, имаћете персонализовани и користан сувенир.

<Х2> Сувенир 2: Ретактор са поруком
<п> Друга идеја је да креирате оквир слике са посебном поруком. Користите комад картона и украсите налепницама, сјајем или дизајнирањем. Ставите слику учитеља и напишите поруку захвалности. Овај сувенир ће сигурно узбудити.

<Х2> Сувенир 3: Прилагођена преносник
<П> Прилагођена свеска је увек сјајна опција. Купите једноставну свеску и украсите поклопац обојеним папиром, налепницама, тракама или тканинама. На на насловној страници напишите поруку на насловној страни и поклон ће бити комплетан.

<Х2> Сувенир 4: Прилагођена шоља
<П> Персонализована кригла је користан и креативан поклон. Купите белу шољу и користите трајне оловке за цртање или написати поруку захвалности. Затим само ставите шољу у рерну неколико минута да поправите мастило.

<Х2> Сувенир 5: Цхоцолате Кит
<П> укусна опција је постављање чоколадног комплета. Купите кутију чоколаде или разнолике чоколаде и ставите их у прелепо паковање. Додајте картицу са захвалношћу и готови ћете, имаћете неодољив поклон.

<Х3> Закључак
<п> Дан наставника је прилика да се покаже захвалност и признање професионалаца који нас подучавају и надахњују. Персонализовани сувенири су љупки начин да наставницима дају поклон. Надамо се да су вас ове идеје инспирисале да створите нешто посебно за част васпитаче.