Моје пуњење је било меко шта да радим

<Х1> Како решити проблем меке пуњења?

<п> који никада није имао фрустрацију припрема укусног пуњења за рецепт и, на крају, схватајући да је превише мекан? То се може догодити из различитих разлога, али срећом постоје решења за овај проблем. У овом чланку ћемо вам показати неке савете за решавање проблема са меким пуњењем и осигурати успех ваших препарата.

<Х2> 1. Процијените конзистентност пуњења

<п> Први корак у решавању проблема са меким пуњењем је процена тренутне доследности. То се може учинити посматрањем текстуре и доследности пуњења. Ако је превише течно, биће потребно да га згусне. Ако је превише дебело, морат ћете додати мало течности да бисте га направили кремачнијим.

<Х3> 2 Користите задебљање

Један од најчешћих начина за згушњавање пуњења користи задебљање. Они су састојци који помажу да дају доследност и стабилност припрема. Неки примери згушњиваца су кукурузни штар, пшенично брашно, кукурузни шкроб и желатин. Постепено их додајте, стално ме меша, док не достигне жељену конзистенцију.

<Х2> 3. Кувајте надевљење дуже

<п> Ако је ваше пуњење превише мека, можда није било довољно кувано. У овом случају, вратите га натраг и кувајте још неколико минута, стално мешати. Топлота ће помоћи испаравању вишка течности и да напуните више доследније.

<Х3> 4. Додајте суве састојке

<п> Други начин за згушњавање меких пуњења додаје суве састојке. На пример, ако припремате слатко пуњење, можете додати глазура шећер или какао прашак. Ако припремате слано надев, можете додати хлебне мрље или нарибан сир. Ови састојци ће апсорбирати вишак течности и дати доследност пуњења.

<Х2> 5 Охладити пуњење

<п> Ако сви претходни покушаји не раде, једна опција је да се охлади пуњење. Ставите га у погодан контејнер и ставите на неколико сати. Хладноћа ће помоћи учвршћивању пуњења и учинити је континалним.

<Х3> Закључак

<П> Припрема меког пуњења може бити фрустрирајуће, али срећом постоје решења за овај проблем. Процијените конзистентност пуњења, користите згушњаваче, кувајте дуже, додајте суве састојке или је увјерити. Са овим саветима моћи ћете да решите проблем меке попуњавања и обезбедите успех ваших препарата.