Мој Самсунг ТВ се не појављује слика само звук

<Х1> Мој Самсунг ТВ се не појављује слика, само звук

<п> Ако се суочите са проблемом вашег Самсунг ТВ-а, не приказује слику, већ само репродукујте звук, не брините, јер постоје нека решења, можете покушати пре него што позовете техничара. У овом чланку ћемо истражити неке могуће узроке и решења за овај проблем.

<Х2> Могући узроци

<п> Постоји неколико разлога због којих је ваш Самсунг ТВ можда неће приказати слику. Ево неких најчешћих узрока:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> прекинути ХДМИ кабл: Проверите да ли је ХДМИ кабл правилно повезан и на ТВ-у и улазним извором као што је кабловски рок декодер или видео игара.
<ЛИ> <стронг> Проблеми са напајањем: Проверите да ли ТВ прима одговарајућу енергију и ако је кабл за напајање правилно повезан.
<ЛИ> <стронг> Нетачно поставке уноса: Проверите да ли је телевизор конфигурисан за тачан унос. Користите даљински управљач да бисте приступили менију Подешавања и изаберите тачан улаз.
<ЛИ> <стронг> Проблеми са видео картице: Ако користите спољни уређај, попут рачунара, проверите да ли видео картица прави правилно.

<Х2> Могућа решења

<п> Ево неких решења које можете покушати да решите проблем вашег Самсунг ТВ-а да не приказује слику:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Проверите везе: Проверите да ли су сви каблови правилно повезани и нису оштећени.
<ЛИ> <стронг> Поново покрените телевизор: Искључите телевизор од излаза неколико минута, а затим га поново укључите.
<ЛИ> <стронг> Ажурирај фирмвер: Проверите да ли постоје исправке фирмвера доступне за ваш Самсунг ТВ и инсталирајте их ако је потребно.
<ЛИ> <стронг> Подешавања слике: Подесите подешавања ТВ слика да бисте осигурали да нису погрешно конфигурисане.

<Х2> Позивање техничара

<п> Ако ниједно од горе наведених решења, можда ће бити потребно да позовете Самсунг ТВ техничара да дијагностикује и реши проблем. Имаће знање и алате потребне за идентификацију основног узрока проблема и извршити потребне поправке.

<п> Надамо се да је овај чланак био користан да решите проблем свог Самсунг ТВ да не прикажете слику. Не заборавите да увек проверите везе и испробајте једноставна решења пре него што позовете техничара. Срећно!