Музика папа је поп

<Х1> Музика: Папа је поп

<п> Песма “Папа је поп” један је од великих хитова инжењера бразилског бенда Хаваја. Објављен 1990. године, песма је део албума “о папа е поп”, четврти каријера бенда.

<Х2> Писмо и значење

<п> Писмо “папе је поп” бави се критиком друштва и медија, користећи папу као симболичку фигуру. Музика се одражава на утицај медија на живот људи и како то може манипулирати јавном мишљењу.

<П> Збор музике каже: “Папа је поп, папа је поп, папа је поп, папа је поп.” Ово понављање наглашава идеју да се лифта папа, као и друге личности, може претворити у медијски производ.

<Х2> Рецепција и заоставштина

<п> “Папа је поп” био је велики успех у тренутку његовог ослобађања, достижући врх успешних графикона. Музика је постала један од највећих хитова инжењера Хаваја и још увек се сећа као један од најупечатљивијих њихових каријере.

<п> Поред тога, песма је такође створила полемику због свог критичног и провокативног садржаја. Многи навијачи и критичари су тумачили музику као критику Католичке цркве и улогу папе у друштву.

<Х3> Цуриоритете

<О ол>
<ЛИ> Песма “Папа је Поп” сачињена је Хумберто Гессингер, певачица и вођа бенда инжењера Хаваја.
<ЛИ> Албум “Папа је Поп” такође има и друге хитове, попут “бесконачног аутопута” и “сваки облик моћи”.
<ЛИ> Поклопац албума доноси слику папе Јована Павла ИИ са модерним изгледом и попом.

<Х3> Референце

<П> Да бисте сазнали више о песми “Папа је Поп” и бенд Хаваии Енгинеерс Банд, можете да се консултујете са следећим изворима:

<О ол>
<ЛИ> <А а хреф = "хттпс: //ввв.енгенасдохаваи.цом.бр "> Оффициал Хаваии Енгинеерс Банд Вебсите
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ен.википедиа.орг/вики/енгенос_до_хаваицасти "21 Хаваии Енгинеерс Страница на Википедиа
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ватцх? в = дкв4в9вгкцк "> Службена музика песме” Папа је поп “на ИоуТубе-у

<ифраме видтх = "560" висина = "315" срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" Фререборбидер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоптобрана;; слика на слици" дозвољавање