Музика принцеза и жаба

<Х1> Песме из филма “Тхе Принцесс и Сапо”

<Х2> Увод
<п> Филм “Принцеза и жаба” је Диснеи анимација објављена 2009. године. Прича се одвија у Њу Орлеансу и прича причу о младој Тиани, која се претвара у принцезу након што је пољубила жаба. Поред шармантног плаца, филм је такође познат по својим прелепим песмама, што доносе сву магију и емоцију приче. У овом блогу ћемо упознати неке главне песме у филму.

<Х2> Песме

<Х3> 1. “Скоро тамо”
<п> Ова песма игра лик Тиана и изражава жељу да отвори сопствени ресторан. Са анимираним мелодијом и надахњујуће текстове, “Скоро тамо” је једна од најупечатљивијих песама у филму.

<Х3> 2 “Доље у Њу Орлеансу”
<п> Ова песма је прва у филму и представља град Нев Орлеанс, где се прича. Са заразном мелодијом и писмима које описују јединствену атмосферу града, “Доље у Њу Орлеансу” је савршено увод у парцели.

<Х3> 3. “Пријатељи на другој страни”
<п> Ова песма игра зликовство филма, др. Фацилиер. Са мрачним мелодијом и текстовима који откривају зле планове карактера, “пријатељи на другој страни” једна је од најлепших песама у филму.

<Х3> 4. “Ма Белле Евангелине”
<п> Ова песма игра на знаковном зраку, страствени кријесни. Са романтичном мелодијом и текстовима који описују лепоту његове вољене звезде “МА БЕЛЛЕ Евангелине” је једна од најузбудљивијих песама у филму.

<Х3> 5. “Копајте мало дубље”
<п> Ову песму игра лик Мама Одие, Сееров. Са анимираном мелодијом и текстовима који подстичу потрагу за истинском срећом, “копајте мало дубље” једна је од најоптимистијих песама у филму.

<Х2> Закључак
<п> Песме филма “Принцеза и жаба” су прави уметничка дела, која савршено употпуњују причу и одушевљење публике. Свака има своју магију и доприноси шармантној атмосфери филма. Ако га још нисте гледали, будите сигурни да је проверите и да вас очаравају ове прелепе песме.