Музика са именом Мариа

<Х1> Песме са именом Мариа

<п> Када је у питању песме са именом Мариа, постоји мноштво опција за избор. Мариа је веома уобичајено име, толико уметника је већ састављено песама инспирисано овом прелепом ознаком.

<Х2> 1. Мариа Мариа – Сантана
<п> Једна од најпознатијих песама са именом Мариа је “Мариа Мариа” од познатих гитариста Сантана. Покренут 1999. године, ова песма је мешавина роцка и латино музике и има учешће певача производа Г & Б. Са ангажовањем мелодије и страствених текстова “Мариа Мариа” постала је сјајан успех.

<Х2> 2 Мариа, Мариа – Милтон рођење
<п> Бразилски певачица и текстописац Милтон Насцименто такође има песму са именом Мариа у свом репертоару. “Мариа, Мариа” је узбудљива песма која говори о снази и лепоти жена. Са јединственим гласом и упечатљивим музичким аранжманима, Милтон Насцименто одушевљава слушатеље са овом прелепом почастом.

<Х2> 3. Аве Мариа – Франз Сцхуберт
<п> Ако говоримо о песмама са именом Мариа, не можемо да спомињемо класичну “Аве Марију” Франза Сцхуберта. Овај састав је једна од најпознатијих и најпознатијих верских песама свих времена. Са меком мелодијом и писмима које издужја Девица Марија, ова песма је права химна преданости.

<Х2> 4. Мариа – Блондие
<п> Банд Блондие такође има песму са именом Мариа у свом репертоару. “Мариа” је алтернативна роцк сонг објављена 1999. године. Са заразним беат анд енигматичним текстовима, ова песма се истиче за снажни глас вокалистичког Деббие Харрија и упечатљивих гитарских рифова.

<Х2> 5 Мариа – Рицки Мартин
<п> Порторикански певач Рицки Мартин такође има песму са именом Мариа на својој дискографији. “Мариа” је плесна и живахна песма која је била веома успешна током деведесетих. Са мешавином поп и латино музике, ова песма је савршена да развеселите било коју странку.

<Х3> Закључак
<п> Ово су само неке од многих песама са именом Мариа која тамо постоји. Свако има свој стил и поруку, али све је заједничко инспирација да име Мариа доноси уметнике. Ако тражите песму са тим именом, сигурно ћете пронаћи онај који одговара вашем музичком укусу.