Музика са именом Царол

<Х1> Песме са именом Царол

<п> Царол је веома уобичајено име, тако да можете пронаћи неколико песама које се на то односе. У овом блогу ћемо представити неке од најпознатијих песама са именом Царол.

<Х2> 1. Царол – Роллинг Стонес
<п> Једна од најпознатијих песама са именом Царол је песма британског бенда Тхе Роллинг Стонес. Објављен 1964. године, песма је роцк цлассиц и садржи заразну мелодију.

<Х2> 2 Ох! Царол – Неил Седака
<п> Још једна добро-повремена песма са именом Царол је “Ох! Царол” амерички певач -Сонгвритер Неил Седака. Покренут 1959. године, песма је декларација о љубави и постала је велики успех у то време.

<Х2> 3. Царол Бровн – лет Конхордса
<п> За љубитеље комедије, песма “Царол Бровн” Новог Зеланда Дуо Флигхт оф тхе Цонцхордс је одлична опција. Песма је део звучног записа Хоммонион ТВ серије и доноси забавно и неопоредно писмо.

<Х2> 4. Царолина – СЕУ Јорге
<п> Бразилски певачица Сеу Јорге такође има песму са именом Царол. “Каролина” је љубавна песма која је део албума “Царолина” објављена 2002.

<Х2> 5 Слатки Царолине – Неил Диамонд
<П> Иако то тачно нема име Царол, песма “Свеет Царолине” америчког певача Неил Диамонд-а једна је од најпознатијих и може бити опција за оне који траже песме са сличним именима.

<п> Ово су само неке песме са именом Царол. Постоје многе друге различите опције и музичке стилове за истраживање. Ако знате било коју музику са именом Царол који овде није поменут, оставите га у коментарима!