Музика са именом Јоао

<Х1> Музика са именом Јоао

<п> Када помислимо на песме са правилним именима, уобичајено је пронаћи неколико песама које части људе. И веома популарно име је Јоао. На овом блогу, истражимо неке песме које имају име Јоао у њиховом наслову или текстовима.

<Х2> 1. Јоао де Барро – Мариа Гаду
<п> Једна од најпознатијих песама са именом Јоао је “Јоао де Барро”, коју игра певачица Мариа Гаду. Песма говори о изградњи чврстог и трајног односа, упоређујући га са птичјем способношћу да изгради своја гнезда.

<Х2> 2 Јоао и Мариа – Цхицо Буаркуе
<п> Још једна позната песма са именом Јоао је “Јоао Е Мариа”, познати певач и текстописац Цхицо Буаркуе. Песма је део музичког “ОС Салтиманцос-а” и прича причу о два брата која се суочавају са изазовима и заједно надмашују препреке.

<Х2> 3. Јохн и Беан Фоот – Ворд Цантада
<п> Двострука реч Сунг такође има песму имена Јоао. “Јоао и стопало пасуља” је дечја песма која прича причу о карактеру Јоао, која би биљала чаробни пасуљ и завршио се у џиновском пасуљу стопало.

<Х2> 4. Јохн Оф Саинт Христ – Урбана легија
<П> У песми “Јоао де Санто Цристо”, од стране бенда Легиао Урбана, име Јоао користи се за приказ приче о измишљеном лику који се суочава са потешкоћама и завршава се укључивањем у злочин. Песма се бави темама као што су социјална неједнакост и насиље.

<Х2> 5 Јоао и Мариа – Са & Гуарабира
<п> Поред верзије Цхицо Буаркуе, Дуо Са & Гуарабира такође има песму под називом “Јоао и Мариа”. У овој песми говоре причу о пару који живи проблематична веза, али ипак се и даље воле.

<п> Ово су само неке од песама које су назване по Јовану у њиховом наслову или текстовима. Музика је облик уметничког изражавања који вам омогућава да почастите људе и причате приче. Ако знате било коју другу песму са именом Јоао, делите у коментарима!