Накнаде за лику

<Х1> Шта су накнаде за сукцесију?

<п> Успешне таксе су новац за храну због адвоката који делује у судски процес и успева у корист свог клијента. Овим новцем плаћа и истекле странка која је истекла у процесу и има за циљ да се нанеше радног дела адвоката.

<Х2> Како успешне накнаде?

<п> Успешне накнаде судија утврђује у складу са вриједношћу узрока и сложености процеса. Генерално, утврђују се у проценту о вредности осуде или економске користи коју је добио купац.

<п> Овај износ је последица адвоката који је поступао у случају, без обзира на ангажовање уговора о накнадама или делује као јавни бранилац. Међутим, ако је адвокат поступио у вези са другим професионалцима, накнаде ће бити подељене међу њима пропорционално.

<Х3> Које су предности наследних накнада?

<п> Успешне накнаде имају као своју главну предност правилно омаловажавају рад адвоката, охрабрујући га да тражи најбољи резултат за свог клијента. Поред тога, овај новац се такође може користити за покривање трошкова поступка, као што су копије докумената, дубинске марљивости, између осталог.

<п> Још једна предност накнада за сукцесију је да се могу аутономно извршити, односно, чак и ако је странка која је истекла у процесу не придржава добровољно, адвокат може поднијети акцију извршења да прими овај новац.

<стронг> Како се израчунавају накнаде за сукцесију?

<п> Успешне накнаде израчунавају се према табели коју је утврдио бразилски бар удружење (ОАБ) сваке државе. Ова табела поставља проценат на вредност осуде или економске користи коју је добио купац.

Међутим, важно је нагласити да судија има прерогатив да реши накнаде до ниже или веће вредности за столом ОАБ-а, узимајући у обзир сложеност процеса, радом који је обавио адвокат, између осталих фактора.

<Спан> Ко плаћа накнаде за сукцесију?

<п> Успешне накнаде плаћају истекле странка у процесу. То јест, ако адвокат делује у корист тужитеља и успева, накнаде ће плаћати оптужени. Слично томе, ако адвокат делује у корист оптуженог и успева, накнаде ће платити тужитељ.

<О ол>
<ЛИ> Која су правила за плаћање накнада за сукцесију?
<ЛИ> Да ли се накнаде за сукцесио могу платити у ратама?
<ЛИ> Да ли је могуће одрећи се накнаде сукцесије?

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Питање
<Хх> Одговор


<тди>
<Тр>
<ТД> Која су правила за плаћање накнада за сукцесију?
<ТД> Успешне накнаде морају се платити у року од 15 дана од судске одлуке суда која је поставила износ. Ако је истечена странка добровољно у складу са уплатом, адвокат може поднети захтев за спровођење да би примио овај износ.

<Тр>
<ТД> Да ли се накнаде за подлежу могу платити у ратама?
<ТД> Да, подлежу накнадама могу се платити у ратама, под условом да постоји споразум између страна и одобри га судија. Међутим, важно је нагласити да неплаћање једне од рата може резултирати раскидом споразума и извршењем укупног износа.

<Тр>
<ТД> Да ли је могуће одрицати се накнаде за сукцесију?
<ТД> Да, могуће је да се одрекне накнада сукцесије, под условом да постоји договор између страна и одобри га судија. Међутим, важно је нагласити да се ова оставка мора изразити и не може наштетити праву адвоката да прими овај новац.


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>

<Х2> Референце
<О ол>
<ЛИ> Закон бр. 8.906 / 1994 – Статут закон и ОАБ ​​
<ЛИ> Кодекс парничног поступка