Наставимо да знамо Господа

<Х1> Хајде да упознамо Господа

<П> Знајући да је Господ стална потрага у животу многих људи. На крају крајева, ко је он? Шта то представља? Како да му приђемо? У овом блогу ћемо истражити ова питања и сазнати више о Господу.

<Х2> Шта значи знати Господа?

<П> Знајући да Господ превазилази интелектуално знање о њему. То је лични однос, претрага да га разумете и повежете са њим на дубљем нивоу. То је духовно путовање које нас води да откријемо његову природу, његове сврхе и њену вољу за наш живот.

<Х3> Како се можемо приступити?

Постоји неколико начина да се приближи Господу. Молитва је једна од њих. Кроз молитву можемо разговарати с њим, изразити своја осећања, затражити вођење и хвала вам на благословима. Читање Библије је такође основно знати више о Господу. У писму је да пронађемо ваше речи и учења.

<п> <стронг> обожавање је такође начин да се приближи Господу. Похвала га и узвишењем њега, препознајемо његову величину и предају се његовом вољи. Заједништво са другим верницима је такође важан, јер можемо да учимо и растимо заједно у вери.

<Х2> Шта библија каже о томе да познаје Господа?

<п> Библија нас учи да зна да је Господ пожало потраге. У пословицама 2: 3-5, написано је: “Ако плачете разумевањем, а путем интелигенције Подигните глас, ако тражите мудрост као сребро и као благо скривено да тражи, онда ћете схватити страх од Господа и Пронаћи ћете знање о Богу “.

<О ол>
<ли> Знајући да нас Господ доноси мудрост и разумевање.
<ЛИ> То је благо које вреди више од било којег материјалног богатства.
<ЛИ> То је кроз то знање да се можемо бојати и поштовати Господа.

<Х2> Закључак

<п> Наставимо да знамо Господа, јер је у овој потрази да нађемо смисао и сврху за наше животе. Кроз молитву, читање, богослужење и заједништво са другим верницима, можемо се приближити њој и искусити ваше присуство у нашим животима. Да је ово путовање знања и односа са Господом стално и трансформативно.