Најбољи положаји за секс

<Х1> Најбољи положаји за секс

<п> Када је у питању секс, разноликост положаја је бесконачна. Сваки пар има своје преференције и откривање који су најбољи положаји за оба могу бити забавно и пријатно искуство. У овом чланку ћемо истражити неке од најпопуларнијих и угоднијих позиција да покушате.

<Х2> Мисионарски положај

<п> Положај мисионара је један од најколичнијих и најпопуларнијих. У овом положају жена лежи на леђима, а човек је на њој. Ова позиција омогућава интензивно контакт очима и дубоком пенетрацији.

<Х2> Четири позиције подршке

<п> Положај четири носача, познат и као “четири”, један је од фаворита од стране многих парова. У овом положају жена се појављује на колена и руке подржане у кревету док је човек продире одострага. Ова позиција омогућава дубље пенетрацију и стимулацију тачке г.

<Х2> Позиција Цонцхинха

<п> Позиција у конструкцији је савршена за тренутке интимности и наклоности. У овом положају, пар лежи са човеком иза своје жене. Обоје леже у страну, са испреплетеним ногама. Ова позиција омогућава интензивно контакт тела и глатким пенетрацијом.

<Х2> Позиција са крављином

<п> Позиција Цовгирл-а је омиљена жена јер им омогућава да имају контролу над ритмом и дубином продирања. У овом положају, жена је преко човека, седећи или клечи и контролише покрете. Ова позиција такође омогућава стимулацију клиториса током пенетрације.

<Х2> Положај кашике

<п> Положај кашике је савршен за тренутке интимности и опуштања. У овом положају, пар лежи са човеком иза своје жене. Обоје леже у страну, са испреплетеним ногама. Ова позиција омогућава интензивно контакт тела и глатким пенетрацијом.

<Х3> Покушајте и откријте своје поставке

<п> Ово су само неке од многих положаја које можете покушати. Сваки пар је јединствен и има своје поставке, па је важно истражити и сазнати које су најбоље позиције за вас. Не заборавите да увек комуницирате и поштујете границе вашег партнера и жеље и уживате у тренуцима задовољства и интимности заједно.