Највећа рута која је патила Фламенго

<Х1> Највећа рута која је Фламенго претрпела

<п> Фламенго је један од најтраживнијих и победничких клубова Бразилског фудбала. Током своје историје, Рио тим је освојио бројне наслове и глумило се у сјајним играма. Међутим, Фламенго није увек победио, а један од најупечатљивијих пораза је била највећа ружа коју је клуб претрпео.

<Х2> Историјска меча

<п> Највећа рута коју је претрпела Фламенго у игри која је важила за бразилско првенство из 1927. године. 18. септембра те године Фламенго се суочио са Флуминенсеом на стадиону Ларањеирас у Рио де Жанеиро-у.

<п> Флуминенсе, који је тада имао веома јак тим, није дао шансу за Фламенго и применио историјску руту. Коначни резултат је био 7-0 за Трицолор Цариоца.

<Х3> Утицај руте

<п> Рута коју је претрпела Фламенго имала је велики утицај на клуб и његове навијаче. Био је то понижавајући пораз који је обележио историју клуба. Међутим, Фламенго је знао како устати и превладати ово тешко време.

<п> Тим се реструктурирао, ангажовао нове играче и поново је освојио важне наслове. Данас је Фламенго један од најпобитнијих клубова у бразилском фудбалу и има страствену и верну гужву.

<О ол>
<ЛИ> Фламенго Кс Флуминенсе – 18.09.1927 – 7к0
<ЛИ> Остали историјски циљеви који су претрпели Фламенго:
<ЛИ> Фламенго Кс Сантос – 02/05/1961 – 8к2
<ЛИ> Фламенго Кс Атлетицо -МГ – 07/08/1979 – 5к1
<ЛИ> Фламенго Кс Палмеирас – 27.11.2016 – 4к0

<П> Иако је највећа ружа коју претрпела Фламенго била је изванредна, клуб је знао како да преброди овај тренутак и постане моћ бразилског фудбала. Историја Фламенго је препуна незаборавних достигнућа и тренутака, а пораз је део овог процеса еволуције и превазилажења.

<П> Важно је запамтити да у фудбалу, као у животу, није увек победила. Важно је научити од пораза и кретати се, увек тражити превазилажење и победу.