Не ради на Авениди Паулиста

<Х1> Шта да радите на Паулиста Авенуе

<п> Авенија Паулиста је једна од главних знаменитости града Сао Паула. Са опсежном разноликошћу слободног времена, културе, гастрономије и опција куповине, регион привлачи и локалне становнике и туристе који посећују град. На овом блогу ћемо истражити неке од најпопуларнијих активности које треба урадити на Авенији Паулиста.

<Х2> Култура и слободно време

<п> Авенуе Паулиста се налази неколико музеја и културних центара који нуде изложбе, догађаје и активности за све узрасте. Неки од најважнијих вида укључују:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> масп (Сао Пауло Арт Музеј) : Један од најважнијих уметничких музеја у Бразилу, МАСП има импресивну колекцију, са радовима познатих уметника као што су Ван Гогх, Пицассо и Портинари.
<ЛИ> <стронг> Јапан> Јапанска кућа Сао Пауло : Простор посвећен јапанској култури, са изложбама, радионицама, рестораном и продавницама.
<ЛИ> <стронг> Итау културал : Културни центар који промовише изложбе, емисије, предавања и друге активности везане за бразилску уметност и културу.

<Х2> Гастрономија

<п> Паулиста Авенуе нуди широк избор опција за ручавање, са ресторанима који служе све укусе и џепове. Од традиционалне бразилске хране у међународну кухињу, постоје могућности за све непце. Неки од најпопуларнијих ресторана укључују:

<ул>
<ЛИ> <стронг> Париз 6 : Познат по сулима инспирисаним француском кухињом, Париз 6 је један од најпопуларнијих ресторана у региону.
<ЛИ> <стронг> тераса италија : смјештен на врху једне од небодера Паулиста Авенуе, тераса Италија нуди панорамски поглед на град док посетиоци уживају у софистицираним италијанским јелима.
<ЛИ> <стронг> Белла Паулиста Пекара : Једна од најпознатијих пекара у Сао Паулу, Белла Паулиста нуди широк избор хлеба, колача, сланих и врућих јела.

<Х2> Куповина

<п> Авенуе Паулиста је прави рај за љубитеље куповине. Са неколико продавница, тржних центара и галерија могуће је пронаћи из међународних луксузних марки до ручно израђених производа. Нека од најпопуларнијих места за куповину у региону укључују:

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Име
<Хх> Опис


<тди>
<Тр>
<ТД> <стронг> Куповина Цидаде Сао Пауло
<ТД> Један од највећих тржних центара у региону, са широким бројем продавница, ресторана и биоскопа.

<Тр>
<ТД> <стронг> Књижара за културу
<ТД> Једна од највећих књижара у земљи, са великом колекцијом књига, ЦД-ова, ДВД-а и културних производа.

<Тр>
<ТД> <стронг> Роцк Галлери
<ТД> За љубитеље музике, Роцк Галлери је идеално место за проналажење винилних записа, опсега и других сродних ставки.


<п> Поред ових активности, Паулиста Авенуе је такође сцена различитих догађаја током целе године, као што су емисије, сајмови и културне манифестације. Стога је увек вредно проверити ажурирано програмирање како би се максимално искористио.

<П> Надамо се да вам је овај блог дао идеју шта да радите на Авенији Паулиста. Без обзира на ваше интересе, сигурно постоји нешто за све у овом живахном и разноликом региону Сао Пауло.