Не разумем своје писмо

<Х1> Не разумем свој сопствени чин

<п> Понекад се ухватимо да се понашамо на начине на који не можемо да разумемо. Ми радимо ствари које иду против наших принципа који нас чине збуњеним и учинимо нам питање ко смо у ствари. Као да постоји прекид везе између наших мисли и наших поступака.

<Х2> Потрага за одговорима

<п> Када наиђемо на ову врсту ситуације, то је природно да тражимо одговоре. Желимо да схватимо зашто се понашамо на тај начин, што нас је довело да донесемо те одлуке. А често, ова потрага за одговорима може бити фрустрирајуће.

<п> <стронг> Утицај околине

Једно од могућих објашњења за ово понашање је утицај животне средине у које смо убачени. Наше акције могу бити одраз људи са којима живимо, ситуације које смо суочимо и притиске које патимо.

<п> <спан> Социјални притисак, на пример, може нас довести до тога да поступамо супротно нашим вредностима и принципима. Можемо се осећати под притиском да следимо одређене обрасце понашања, чак и ако то иде против онога што верујемо.

<Х3> Важност само-одредања

<П> Да бисте боље разумели наш властити акт, од суштинског је значаја за практично практично стање. Морамо довести у питање наше мотивације, наше жеље и наше страхове. Морамо да анализирамо своје поступке у светлу наших вредности и принципа.

<О ол>
<ЛИ> Које су биле околности које су ме натечеле да се понашам на тај начин?
<ЛИ> Које су моје намере донеле те одлуке?
<ли> Жалим због онога што сам учинио? Зашто?

<п> Ово су нека од питања која можемо да се поставимо током само-годишњег процеса. Важно је бити искрен према себи и не осуђујемо озбиљно. Циљ је да нас не казни, већ да разумемо наше поступке и тражимо начине да делујемо више у складу са оним ко смо заиста.

<Х2> Потрага за само-знаком

<п> Боље разумевање нашег сопственог чина, ходамо према самопоуздању. Познавање себе је основно за нас да живимо аутентично и задовољавајуће. То је континуирани процес који захтева време, стрпљење и спремност да се суочи са нашим сенкима.

<п> <стронг> Само -фрефлекција, терапија и медитација су неки од алата који нам могу помоћи у овом самопоуздању.

<п> Стога, ако не разумете свој сопствени чин, знате да нисте сами. Многи људи пролазе кроз исту ситуацију. Важно је да се не одрекне потраге за одговорима и будете отворени за процес самопожетка.

<п> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Референце :

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Члан о самоизграници
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Књига о само-закону
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Студија о утицају животне средине

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.екампле.цом" ширина = "500" висина = "300">