О’К и утопите гуску

<Х1> Шта се утапа гуска?

<П> Утапање гуске је популаран израз који потиче у бразилском колоквијалном језику. Користи се за позивање на чин секса, посебно мушко мастурбација.

<Х2> Порекло експресије

<п> Израз “утапање гуске” има знатижељно и забавно порекло. То датира из деветнаестог века, када је било уобичајено створити гуске за производњу казне које се користе у производњи јастука и јастука.

<п> гуске су постављене у великим количинама и спречавају се да казнени прљави и изгубили квалитет, стварачи су се заронили гуске у води пре уклањања перја. Овај процес је постао познат као “утопити гуска”.

<Х3> Употреба изражавања у сексуалном контексту

<п> Временом је израз “утапање гуске” коришћен на фигуративно начин да се односи на чин мастурбације мушког мастурбације. Удружење између покрета руку током мастурбације и процеса уклањања пенала гуске завршило је генерисајући ову аналогију.

<п> Важно је напоменути да се израз сматра вулгарним и могу се сматрати увредљивим неким људима. Стога се препоручује избегавање употребе у формалним ситуацијама или у присуству људи који се могу осећати непријатно са термином.

<Х2> Остали сродни услови

<п> Поред “утапању гуске”, постоје и други популарни услови који се користе за позивање на чин мушког мастурбације, попут “премлаћивања”, “свирање једног”, “правећи пријатељство” и многи други . П>

<П> Важно је запамтити да је мастурбација природна и здрава пракса која је део људске сексуалности. Међутим, од суштинског је значаја да поштујете границе и приватност сваке особе и тражите сигурне и поуздане информације о сексуалности.

<ФЕАСТЕРЕД СНИППЕТ>
<ВЕРБУЛИНКС>
<Критике>
<Откривен>
<Слика>
<Људи такође питају>
<Лоцал Пацк>
<Панел знања>
<ФАК>
<Новости>
<Пакет слике>
<Видео>
<Феатуред Видео>
<Видео Цароусел>
<ТОП Сториес>
<Рецепти>
<Посао>
<Твиттер>
<Твиттер Цароусел>
<Пронађи резултате на>
<Види резултате о>
<Повезане претраге>
<Адс топ>
<Адс Боттлонд>
<Цароусел>
<Догађаји>
<Хотели пакет>
<Летови>
<Посао>
<Адресс Пацк>
<Повезани производи>
<Популарни производи>
<Куповина Огласи>