Оно што је важно

Шта садржете у блогу користећи све наведене елементе?

Блог је популаран начин да се дели информације и мишљења о различитим субјектима. Да би блог био привлачнији и организован, важно је користити различите елементе форматирања и структурирања садржаја. У овом чланку ћемо истражити све елементе који се могу користити на блогу, од наслова и одломка до мултимедијалних ресурса и истраживачких ресурса.

Наслови су битни елементи на блогу јер помажу у организовању садржаја и истакнути важне информације. Наслови се могу форматирати помоћу ХТМЛ ознака <Х1>, <Х2> и <Х3>. Ознака <Х1> се обично користи за главни назив блогова, док се ознаке и <х3> користе за секундарне титлове и теме.

Да би на блогу нагласили одређене речи или изразе, можете да користите <стронг> ознаку. Ова ознака чини да је текст подебљано, скреће пажњу читалаца на тај специфичан део садржаја.

Ставци се користе за поделу текста у мање блокове и олакшавају читање. Могу се креирати помоћу ознаке <п>. Важно је правилно користити одломак како би се осигурало да је садржај лако прочитати и разумети.

Ознака <спан> користи се за примену специфичних стилова на делове текста, као што је промена величине боје или извора. Може бити корисно за истицање важних информација или стварање визуелно атрактивног стила за блог.

Сортиране листе су корисне за представљање информација у одређеној секвенци. Могу се створити помоћу ознаке <ли> и <ли>. Ознака означена је наручена листа, док се ознака <ЛИ> користи за сваку ставку на листи.

Табеле су корисне за организовање информација у ступовима и линијама. Они се могу креирати помоћу ознаке <табле>, <т тхеад>, <тр> и <хх> и <тди> ознаке. Ознака <табела> дефинише табелу, <тхе> ознака дефинише заглавље табеле, <тр> ознака дефинише линију стола, ознака <х> дефинише ћелију заглавља и ознаку <т боје> дефинише тело стола .

Линкови су важни елементи на блогу јер омогућавају читаоцима да приступе другим релевантним страницама. Могу се креирати помоћу ознаке <а>. Атрибут “ХРЕФ” можете додати да одредите одредиште везе.

Додатне функције, као што су истакнуте исјечке, ситеЛинкс, прегледи, повратници, слике, панели знања, вести, пакети са сликама, видео снимци, видео вртилице, главне приче, рецепти, резултати на Твиттер, резултати претраге, Резултати претраге, Резултати претраживања, Резултати претраживања, Резултати претраживања , Догађаји, хотелски пакети, летови, адресе, сродни производи и куповина, могу се додати да бисте обогатили садржај блога и пружили додатне информације читаоцима.

Укратко, блог се може обогатити помоћу различитих ХТМЛ елемената, од наслова и одломака до табела, веза и мултимедијалних функција. Ови елементи помажу да се организују и истакну садржај, чинећи блог атрактивнији и информативнији за читаоце.