Оперите лице на светим водама судопера

<Х1> Оперите лице у светим водама судопера

<п> Здраво, драги читаоци! Данас ћемо разговарати о веома важном субјекту: хигијену лица. А за то, ништа боље од почетка прања лица у светим водама судопера.

<Х2> Важност прања лица

<П> прање вашег лица свакодневно је од суштинског значаја за одржавање коже чисто и здраво. Уосталом, током целог дана, наша кожа накупља остале, уљане и остатке шминке, што може ометати поре и проузроковати проблеме као што су акне и иритације.

<п> Поред тога, прање лица помаже у уклањању мртвих ћелија, подстиче обнову ћелије и побољшава апсорпцију производа за негу коже као што су хидратантни и крема против старења.

<Х3> Корак по корак да исправно перете лице

<П> да бисте добили најбоље резултате, следите овај корак по корак:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> влажно лице: Почните да вас окреће лице топлом водом. Ово помаже да се отвори поре и олакшава чишћење.
<ЛИ> <стронг> Изаберите прави сапун: Опт за гладак и одговарајући сапун лица за своју тип коже. Избегавајте веома агресивне сапуне које се могу исушити кожу.
<ЛИ> <стронг> масажа лице: Нанесите сапун на влажне руке и лагано масирајте лице у кружним покретима. Обратите посебну пажњу на Т ЗОНИ (чело, нос и браду), што је обично масно.
<ЛИ> <стронг> Добро исперите: Обавезно уклоните сав сапун са лица, испрати топлом водом.
<ЛИ> <стронг> Сушите пажљиво: осушити лице давање лаганих перлица чистом меком пешкиром. Избегавајте да трљате пешкир на лице јер може иритирати кожу.
<ЛИ> <стронг> Примените додатне производе: ако желите, нанесите фацијално, хидратантне тонике или било који други производ неге коже који је део ваше рутине.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Бенефиције за прање лица
<Хх> Додатна нега


<тди>
<Тр>
<ТД>
<ул>
<ЛИ> Држи кожу чистом и здравом
<ЛИ> Спречите акне и иритације
<ЛИ> Стимулише обнову ћелије
<ЛИ> Побољшава апсорпцију производа за негу коже


<ТД>
<ул>
<ЛИ> Избегавајте да исперите лице са врло топлом водом, јер се може исушити кожу
<ЛИ> Користите производе погодне за своју тип коже
<ли> Избегавајте трљање лица грубим пешкиром
<ЛИ> Не спавајте са шминкањем, увек уклоните пре прања лица




<п> Сада када знате како да исправите своје лице правилно, будите сигурни да у своју навику укључите ову навику у свакодневној рутини за негу коже. Ваша кожа ће вам се захвалити!

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>