О’Хат и друштвени разлог

<Х1> Шта је разлог компаније?

<п> Назив компаније је израз који се користи у пословној области да се односи на службено име компаније. То је име којим је компанија регистрована и идентификована пред владиним агенцијама, купцима и добављачима.

<Х2> Значај компаније

<п> Корпоративно име је изузетно важно за компанију, јер је то кроз њему да је компанија законски препозната. Поред тога, корпоративно име такође може пренијети информације о врсти пословања, сегменту, па чак и вредности и мисији компаније.

<Х3> Како одабрати име компаније?

<п> Избор корпоративног имена мора се пажљиво извршити, узимајући у обзир неколико аспеката. Важно је да је име јединствено да се избегне сукоб са другим компанијама. Поред тога, препоручује се да се име лако изговори и памти и преноси позитивно имиџ компаније.

<стронг> Пример назив компаније:

<П> Технолошка компанија може имати своје корпоративно име “Тецнотецх решења у технологији ЛТДЕ”. У овом примеру, име већ указује на сегмент компаније и преноси слику иновација и технолошких решења.

<Спан> Остали сродни услови:

<О ол>
<ЛИ> Фантаси Име: Ово је име којом је компанија позната јавности и може се разликовати од корпоративног имена.
<ЛИ> ЦНПЈ: Национални регистар правних лица је идентификациони број компаније са ИРС-ом.
<ЛИ> Регистрација код комерцијалне плоче: Да ли је процес регистрације компаније и добијање ЦНПЈ-а.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Назив компаније
<Хх> Име Фантаси
<Хх> цнпј


<тди>
<Тр>
<ТД> Тецнотецх решења у технологији ЛТДА
<ТД> Тецнотецх
<ТД> 12,345,678 / 0001-00


<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/123456789" ширина = "560" висина = "315" Фрамебордер = "0" Дозволи за дозволу>